Dlouhá léta byla herečka Cameron Diazová považována za jednu z nejvíce sexy hereček Hollywoodu. Sláva a peníze ovšem blondýnce nestojí za nekomfort, který s takovou prací souvisí. 

Herečka měla dost neustálého cestování, přehnaného líčení a hlavně našla konečně lásku svého života, kterou je muzikant Benji Madden (40). Ten v minulosti randil třeba s Paris Hiltonovou (38), Nicole Richieovou (37) nebo Miley Cyrusovou (26). A proto dala Cameron Hollywoodu vale a užívá si se svou láskou rodinného života. Jestli se jedná o definitivní rozhodnutí, herečka zatím neví.

„Do jejího života přišel Benji přesně v ten správný čas a ona ví, že udělala správné rozhodnutí. Cameron se nikdy v životě tak nezamilovala jako teď a cítí, že v něm našla zázemí," prozradil hereččin blízký kamarád magazínu People. 

V souvislosti s rozhodnutím žít svůj život mimo kamery se Diazová rozhodla, po letech strávených na červených kobercích, filmových premiérách a v televizních show, dát odpočinout i své pleti. Přibližně dva roky se tak pravidelně objevuje na veřejnosti úplně bez make-upu. Herečka je svým novým lookem nadšená, navíc si to může dovolit, protože na 46 let vypadá skvěle.

Bývalá nejobsazovanější herečka Hollywoodu si také užívá, že se konečně zbavila svých problémů s pletí. Velkou část života totiž bojovala s vážnými kožními problémy. „Naprosto si teď vystačím jen s rtěnkou," hrdě hlásá do světa Cameron. 

VIDEO: Cameron Diazová mluví o své knize Longevity Book

Video
Video se připravuje ...

Cameron Diaz mluví o své nové knize Longevity Book Youtube.com

Fotogalerie
94 fotografií