V současné době je Adela Vinczeová nejoblíbenější moderátorkou na Slovensku, o čemž svědčí i jejích šestnáct sošek OTO. Za jejím obrovským úspěchem je velká dřina, ale i notná dávka štěstí. „Měla jsem štěstí, že jsem se dostala k velkým projektům, díky kterým se mi rozběhla kariéra," nechala se v minulosti několikrát slyšet krásná blondýnka s pohotovým smyslem pro humor.

SuperStar, Slovensko má talent, Let's Dance, galavečer OTO, Charts Show, Adela show, 2 na 1 a další. Všechny tyto akce moderovala na Slovensku právě Vinczeová. V Česku ji diváci znají v poslední době také kvůli moderování filmového galavečera Český lev. 

Ovšem z důvodu velké vytíženosti musela moderátorka před třemi lety trošku zmírnit tempo, a tak začala více zvažovat, na kterou nabídku kývne. V současné době Vinczeová prý přijme dvě třetiny nabídek a jednu třetinu s díky odmítne. Navíc dala úplně sbohem práci v rádiu, kde moderovala dlouhých čtrnáct let.

Během své skvěle rozjeté kariéry se musela často potýkat i s kritikou. Zejména ze začátku byl tématem číslo jedna její křivý nos, na který je ale sama Vinczeová patřičně hrdá. Její vysoké pracovní tempo si pak někteří kritici vysvětlovali po svém. Na internetu moderátorku dokonce obviňovali z užívání drog. 

„Už od čtyř lidí jsem se dozvěděla, že mi někdo už čtyři roky prodává kokain. Bylo to dávno, když si lidi mysleli, že bych bez toho nezvládala tolik práce," vyjádřila se konečně Adela k drsným nařčením v rozhovoru pro server refresher.sk. „Pravda je ale taková, že jsem nikdy kokain neměla. Mám zkušenosti jen s marihuanou, asi jako většina lidí v rámci pubertálních zážitků," dodala moderátorka. 

VIDEO: Českého lva moderovala Slovenka Adela Vinczeová! Blesku řekla proč

Video
Video se připravuje ...

Českého lva opět moderuje Slovenka Adela Banášová! Blesku řekla proč David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
87 fotografií