Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Prší, prší, jen se leje! Jaké hollywoodské hvězdy se nebojí natáhnout holínky?

/
  • Prší, prší, jen se leje, holiny si natáhneme!
    29. května 2019 ● 15:30

    V počasí, které poslední dny panuje v České republice, jistě nejednu dámu s promočenými lodičkami napadlo, že by udělala nejlépe, kdyby vzala odvahu přebíhat po ulicích v gumácích. Holínky se přitom již dávno staly součástí běžného městského šatníku a tyto celebrity dokazují, že se v nich člověk neztratí ani třeba v New Yorku. A ještě v nich nadělá parádu!

  • 1.

    Amy Smartová (43)

    Sympatická britská herečka Amy Smartová, známá například z komedií Interstate 60, mysteriózního thrilleru Osudový dotek či z akčního snímku Zastav a nepřežiješ, se v těchto modrých holínkách prochází během deštivých dnů po Beverly Hills. Takhle byla zachycena cestou na oběd s přáteli.

    Amy Smartová
    Autor: Profimedia

  • 2.

    Anne Hathawayová (36)

    Okatá americká herečka Anne Hathawayová, která se může pochlubit Oscarem za svůj životní výkon v roli Fantine v muzikálu Bídníci (kvůli této postavě se ostatně vzdala svých nádherných dlouhých kadeří), zřejmě dává přednost pohodlí před stylem. Neváhá si totiž obout holínky i ve dnech, kdy z nebe nespadne ani kapka a svítí sluníčko.

    Anne Hathawayová
    Autor: Profimedia

  • 3.

    Catherine Zeta-Jonesová (49)

    Manželka Michaela Douglase (74), krásná herečka Catherine Zeta-Jonesová, prý nosí holínky místo kozaček. Takhle se v nich světoznámá hvězda, které v českém znění obvykle propůjčují své hlasy Dana Černá (48) a Mahulena Bočanová (52), promenovala v prosinci v New Yorku, jednom z nejlidnatějších měst Spojených států amerických.

    Catherine Zeta Jonesová
    Autor: Profimedia

  • 4.

    Gwen Stefaniová (49)

    Americká zpěvačka, frontmanka ska-rockové kapely No Doubt, módní návrhářka a příležitostná herečka Gwen Stefaniová je věrná svému lehce punkovému stylu i v případě, že na sebe natáhne holiny. Stačí outfit doplnit károvaným šátkem, stejně barevnou kabelkou, a především divoce vzorovanými legínami.

    Gwen Stefaniová
    Autor: Profimedia

  • 5.

    Hilary Duffová (31)

    Blonďatá zpěvačka, občasná herečka a dvojnásobná maminka Hilary Duffová pořád vypadá jako teenagerka. Uprostřed zimy v Kalifornii, kde teploty rozhodně nikdy nijak drasticky neklesnou, jí jsou masivní gumové boty jistě dobrou oporou. Kdyby tedy nějakou náhodou sprchlo…

    Hilary Duffová
    Autor: Profimedia

  • 6.

    Kourtney Kardashianová (40)

    Nejstarší potomek klanu Kardashianových Kourtney si stejně jako její sestry zakládá na svém zevnějšku. Proto ani holínky, v nichž tráví zimu v Los Angeles, nejsou nudné a jednobarevné, ale kostičkované. A samozřejmě také jaksepatří drahé a značkové…

    Kourtney Kardashianová
    Autor: Profimedia

  • 7.

    Nicki Minajová (36)

    Také kontroverzní R&B a hiphopová zpěvačka Nicki Minajová, která je známá svými bláznivými modely, nemohla sáhnout po nějaké běžné konfekci – a tak se v australském Syndey před nějakým časem objevila v bláznivých holinkách se zvířecím vzorem, které byly zcela poplatné jejímu extravagantnímu stylu.

    Nicky Minajová
    Autor: Profimedia

  • 8.

    Reese Witherspoonová (43)

    Půvabná představitelka Pravé blondýnky Reese Witherspoonová na své únorové dovolené v italských Benátkách nevychytala zrovna nejideálnější počasí. Na zdejší nevyzpytatelné podnebí v tuhle roční dobu však byla připravena, a proto se v ulicích města vybudovaného v mělké laguně později objevovala v jasně žlutých holínkách.

    Reese Witherspoonová
    Autor: Profimedia

  • 9.

    Rihanna (31)

    Přestože je čokoládová kráska Rihanna z Barbadosu zvyklá na slunečné nebe, nenechá se zaskočit ani deštěm. V Manhattanu v New Yorku vystoupila ze svého vozu v křiklavě červených holinách, a dokonce ani navzdory nepřízni počasí neváhala mávat fanouškům.

    Rihanna
    Autor: Profimedia

  • 10.

    Rita Oraová (28)

    „Nejulítlejší“ holinkový model vynesla bezesporu zpěvačka Rita Ora. Její světle modré holinky jsou totiž vysoké až ke kolenům a zdobí je něžný květinový motiv. Muselo v nich být příšerné horko! Omluvou jí může být snad jenom fakt, že se v nich objevila sice ve slunečný den (a ještě ke všemu přímo na apríla, tedy 1. dubna), ale v Londýně je počasí vždy velice vrtkavé. Ze vteřiny na vteřinu se může spustit pořádný slejvák!

    Rita Ora
    Autor: Profimedia

  • 11.

    Sarah Jessica Parkerová (54)

    Představitelka módní guru Carrie Bradshawové ze seriálu Sex ve městě, tedy Sarah Jessica Parkerová, bývá v New Yorku v holinkách vídána velice často. Většinou sice sáhne po klasických černých, ale tyhle zelené, co jistě ne náhodou připomínají rybářské, jsou skutečně neodolatelné.

    Sarah Jessica Parkerová
    Autor: Profimedia

  • 12.

    Bonus: Jolana Voldánová (50)

    A na závěr zamíříme do českých luhů a hájů. Jednou zástupkyní českých hvězd, která se nestydí vyrazit do ulic hlavního města v gumových nazouvákách, je například sympatická televizní moderátorka Jolana Voldánová. Nutno však podotknout, že červeno-černé holínky byly nejenom praktickým obutím, ale i slušivým doplňkem!

    Jolana Voldánová
    Autor: Profimedia

    Fotogalerie
    21 fotografií

Články odjinud

Dnešní horoskopy