Americkou komedii Když Harry potkal Sally zná nejspíš každý, anebo si každý alespoň vybaví nějaké ikonické scény. Ať už je řeč o předvádění orgasmu v restauraci (a následné hlášce „dám si to, co ona“), nebo o roztomilých slovních přestřelkách, většinou týkajících se sexu nebo (ne)možnosti pravého přátelství mezi mužem a ženou, ke kterým mezi rozvedeným a věčně depresivním Harrym a optimistickou naivkou Sally neustále dochází.

Jenže od dob, kdy tahle komedie bavila davy, už uplynulo dlouhých třicet let, což je sice hezké kulaté číslo, ale pro herce Billyho Crystala a Meg Ryanovou půlka života, a tak není divu, že se dost změnili.

Meg, co tak zářila v romantickém snímku Město andělů, Vnitřní vesmír nebo Top Gun, se bohužel jako mnohé jiné hvězdy snaží bojovat se svým skutečným věkem pomocí botoxu a plastických chirurgů. Na setkání kolegů z natáčení předvedla sice dokonale vyhlazený obličej bez vrásek, podobně jako před několika dny Nicole Kidmanová (51), ale stejně jako ona, také Meg měla kvůli všemožným zákrokům značně omezenou mimiku. Vypadalo to, že jí úsměvy dávají zatraceně zabrat!

Oproti tomu Billymu Crystalovi, který se svým typickým humorem devětkrát po sobě moderoval slavnostní galavečer předávání Oscarů, sice přibyla nějaká ta kila navíc a ubylo něco málo vlasů, v porovnání s Meg se mu však daří vyrovnat se se stářím mnohem lépe. Na rozdíl od ní se však on stáhl z veřejného života a věnuje se v posledních letech spíše své rodině, tedy manželce Janice, se kterou se oženil již v roce 1970, dvěma dcerám, Jennifer (46) a Lindsay (41), a vnoučátkům.

Fotogalerie
29 fotografií