Pětadvacetiletý zpěvák Justin Bieber sdílel v pondělí na své sociální síti bez jediného vysvětlení snímek z ultrazvuku, což pro mnohé fanoušky znamenalo potvrzení spekulací, že s manželkou Hailey Baldwinovou čeká svého prvního potomka.

Provokatéra Justina pak zaplavila lavina příspěvků od fanoušků a různých celebrit gratulujících mu k jeho nové roli tatínka. Druhá polovina lidí se napálit nenechala a okamžitě zpěváka prokoukla.

Jedna z nejslavnějších amerických moderátorek a komiček Ellen DeGeneresová (61) na jeho novinku reagovala s rezervou. „Justine, jestli je to aprílový vtip, tak volej o pomoc," zaslala Justinovi vzkaz prostřednictvím sociálních sítí. Hvězdička reality show Kylie Jennerová (21) byla z jeho vtípku dokonce emotivní. „Ugh, mám fakt husí kůži. Málem jsem brečela, když jsem si uvědomila, co je za den," napsala mladá maminka. 

Jeho manželka Hailey Baldwinová, která je dcerou herce Stehena Baldwina (52), pod jeho příspěvek později sarkasticky napsala: „Fakt vtipný," čímž vyjasnila, že se jedná o vtip. Bieber se ale svého „vtipného" plánu odmítal vzdát a zaslal několik fotografií jeho manželky u gynekologa. „Pokud jste si mysleli, že šlo o vtip," napsal v popisku a kompletně tím zmátl všechny jeho fanoušky. 

Když pak po přibližně hodině šel Justin s pravdou ven, dočkal se hodně nepříjemné reakce. Na instagram zaslal stejný snímek z ultrazvuku, tentokrát ale s obrázkem pejska místo dítěte. „Počkat, není to náhodou... APRÍL!" napsal ke snímku. 

Mezi jeho fanoušky se jich našlo několik, kteří jeho vtípek považovali za geniální a vtipný, většina se ale přiklonila k tvrzení, že o takové věci se nežertuje a na zpěvákovu adresu nešetřili drsnými výrazy!

„Jako žena, které se nedaří otěhotnět, mi to přijde nechutné a ponižující. Ukazuje to, jak moc jsi nevyzrálý. Až nebudeš moci mít děti, přičítej to karmě. Doufám, že se za tak bezcitný a nechutný příspěvek omluvíš," píše jedna z rozzlobených fanynek na jeho profilu.  „Těhotenství není sranda! Je mnoho žen, které přišly o své děti. A jiné je mít nemohou a ty si z toho děláš srandu," nechápe Bieberův smysl pro humor další. 

Zpěvák nakonec na velkou vlnu negativních reakcí fanoušků zareagoval následovně: „Vždycky budou lidi, kteří se urazí, někdo prostě nedokáže pochopit vtipy. Já jsem šprýmař a tohle byl APRÍL! Nechtěl jsem být zlý a necitlivý k lidem, kteří nemohou mít děti." I když se tak vlastně omluvil, zmínil, že běžné fórky o těhotenství už také zažil od známých, „Ale i tak se omlouvám, všem, kdo se cítili uraženi, a beru za to zodpovědnost."

VIDEO: Justin Bieber se rozplakal na udílení MTV Music Video Awards

Video
Video se připravuje ...

Justin Bieber se rozplakal na udílení MTV Music Video Awards. Youtube

Fotogalerie
74 fotografií