Podle Debbie Roweové plánoval Jackson děti už s Lisou Marií Presleyovou, ale místo toho přišel rozvod. S obavou, že se nikdy nestane rodičem, se zpěvák svěřil právě Debbie, se kterou se seznámil v nemocnici. Zdravotní sestra mu nabídla svou pomoc a tři měsíce po rozvodu se Jackson znovu ženil. Manželství prý bylo pouze účelové a na sex nikdy nedošlo.

„Michael byl rozvedený, osamělý a chtěl děti. Sama jsem mu nabídla, že mu děti odnosím, a dala jsem mu svoji dělohu jako dárek. Udělala jsem to, aby byl šťastný,“ vysvětlila v roce 2009 své chování v jednom z mnoha rozhovorů, které poskytla po Michaelově smrti.

„Byla jsem na úřadě, tak jsme tehdy říkali lékařské klinice. Tam mě oplodnili. Udělali to stejně, jako já oplodňuji klisny na svém ranči. Bylo to velmi technické,“ prozradila matka Prince Michaela a Paris Jacksonové s tím, že nevěří, že bylo použito zpěvákovo sperma. Podle Debbie je totiž nepravděpodobné, že by černošský otec zplodil dvě modrooké děti se světlými vlasy i pletí.

Serveru Abcnews prozradila i to, že Jackson s ní byl v průběhu porodu. Celých 23 hodin ji prý držel za ruku a hladil po ruce, zároveň jí nedovolil, aby používala sprostá slova, podle něj to nebylo nutné. Nikdy prý neviděla zpěváka tak šťastného, jako když přišlo na svět jejich první dítě.

Zdravotní sestra pomohla vyplnit Jacksonovo životní přání, ale zároveň přiznala, že ona sama nikdy netoužila stát se matkou. „Nechtěla jsem být matkou. Děti jsem nepřebalovala a ani jsem k nim v noci nevstávala, i když jsem tam byla. Všechno dělal jenom Michael,“ prozradila už v roce 2003. S Jacksonem se Roweová rozvedla v roce 1999 poté, co porodila dceru Paris.

 

Fotogalerie
48 fotografií