Dvaatřicetiletá modelka a influencerka Michelle Lewinová kvůli plánovanému focení navštívila ostrov Big Major Clay na Bahamách, známý také jako „Prasečí ostrov“. Na pláži a v průzračném karibském moři zde volně žijí divoká prasata, za kterými tam jezdí turisté a fotí se s nimi. Ve většině případů jsou přátelská a ráda zapózují i na selfie. V případě modelky ovšem ukázala svou odvrácenou tvář.

Lewinová měla v plánu luxusní focení s prasaty v pozadí. A to se jí ve finále vlastně podařilo! Nejdříve se na svém instagramovém profilu pochlubila několika příspěvky, na kterých se na pláži mazlí s divočáky a hladí je po hlavě. Poté se rozběhla do vody, kde se jí podařilo s některými prasaty vyfotit.

V další chvíli se nicnetušící modelka procházela po pláži, čelem vzad ke skupině prasat, když se k ní zezadu rozběhlo jedno z nich a zakouslo se jí přímo do zadku! Modelka vyjekla bolestí a překvapením a utekla od divokých zvířat pryč. Na sociálních sítích se pak pochlubila videem, ve kterém má zdokumentované, jak ke zranění přišla a jakou neplechu prase způsobilo.

Lewinová je známá pro svou krásnou postavu, díky níž se jí podařilo úspěšně prosadit jako fitness modelka, a skrz sociální sítě a svou webovou stránku teď radí svým více než třinácti milionům sledujících se stravou a cvičením. 

Turisté jezdí na Prasečí ostrov především kvůli možnosti zaplavat si s divokými prasaty, což podporuje i bahamská turistická rada, ale někteří průvodci varují, že žádné z prasat pobíhajících po ostrově není cvičené nebo ochočené. Varují dokonce přímo i před kousáním do zadku. Podle nich to někdy prasata dělají, když mají pocit, že z lidí nevytáhnou žádné jídlo.

Krásná Jihoameričanka na tento zážitek asi jen tak nezapomene. Odneslo to sice pár šrámů na pozadí, ale vzhledem k tomu, že je to část těla, na kterou je nejspíš nejpyšnější, může být ještě ráda, že to dopadlo jen takhle. 

Fotogalerie
54 fotografií