Když komik Rowan Atkinson oznámil, že si na rok bere dovolenou a místo hraní se hodlá věnovat své malé dcerce Isle (1), kterou má se svou o 29 let mladší partnerkou Louise Fordovou, vypadalo to zprvu jako dobrý vtip. Anebo jako nová epizoda seriálu o věčně zmateném Mr. Beanovi v zeleném autíčku a s plyšovým medvídkem Teddym. Herec byl proto nucen tuto informaci potvrdit pěkně veřejně a do médií, konkrétně do deníku The Sun: „Budu se starat o Baby Bean, aby měla Louise šanci soustředit se plně na herectví.“

Populární britský umělec, který před pár lety získal Řád britského impéria, rozhodně o nic nepřijde, když se na jistou dobu vzdá plného pracovního nasazení – hraje totiž spíše proto, že chce, ne z toho důvodu, že by potřeboval peníze na zaplacení nájmu. Jeho majetek se odhaduje na skoro tři miliardy korun a vlastní také sbírku rychlých a luxusních vozů. I proto teď hodlá podporovat kariéru své krásné partnerky.

S křehkou Louise se Atkinson seznámil v roce 2013 na West Endu, hráli spolu ve hře Quatermaine’s Terms. V té době byl představitel Johnnyho Englishe ovšem ještě stále ženatý s uměleckou maskérkou Sunetrou Sastryovou (60), s níž má dvě děti: syna Benjamina (26), jenž studoval na stejné vojenské akademii jako princové William (36) a Harry (34), a dceru Lily (24), která je burleskou. Manželé se rozvedli v roce 2015, tedy po pětadvaceti letech společného života. V prosinci roku 2017 se stal Rowan znovu otcem, dceru mu porodila mladá přítelkyně.

VIDEO: Podívejte se na striptýz (falešného) Mr. Beana! Ukázal svého medvídka! 

Video
Video se připravuje ...

Podívejte se na striptýz Mr. Beana! Ukázal svého medvídka! Tomáš Sovinský

Fotogalerie
30 fotografií