Podle všeho šlo o vskutku opulentní svatbu trvající několik dní. Sobotní veselka v „nudném“ západním stylu se odehrála v sobotu v křesťanském kostele a nevěstě i ženichovi se o svatební róby postaral sám Ralph Lauren, v neděli sáhli po veselejších barvách – Priyanka se oblékla do červeného sárí, Nick dojel na obřad v turbanu a na hřbetu koně. Pro svůj velký den si vybrali obrovský palác Umaid Bhawan a pozvali celou řadu hostů, mezi jimiž však chyběla Priyančina blízká kamarádka Meghan Markle (37). Té se asi kvůli veselce nechtělo letět ve svém požehnaném stavu až do Indie.

Novomanželský pár se účastnil celé řady rituálů a zvyků, k nimž patří mimo jiné i jízda na slonech, kriketový zápas mezi rodinami či „Sangeet“, takzvaný hudební večer. „Všechno to začalo divokými písněmi a taneční soutěží mezi rodinami, ale na konci, jako vždy, to skončilo obrovskou oslavou lásky,“ svěřila se Priyanka na Instagramu. „Nick a já jsme se těšili na Sangeet a další předsvatební rituály, nemohli jsme se dočkat, co každá strana vymyslí. Obě rodiny vyprávěly naše příběhy skrze píseň a tanec naplněný spoustou smíchu a lásky,“ pokračovala a nakonec doplnila hashtag #vděčnost.

„Jedna z nejlepších věcí, které nám náš vztah dal, je sloučení našich rodin, které se milují a respektují navzájem svou víru i kulturu,“ zdůraznila jak ona, tak i Nick na sociálních sítích, kam oba novomanželé během víkendu nahráli celou řadu snímků jako z pohádky. Mimochodem, pár se bral po teprve sedmiměsíční známosti. Poznali se sice už loni v květnu během Met Gala plesu v New Yorku, randit spolu však začali až letos na jaře. Zasnoubili se v červenci a Nick tehdy překvapil Priyanku nádherným prstenem od Tiffanyho.

Fotogalerie
27 fotografií