Pro čtyřnásobného držitele nominace na Oscara Bradleyho Coopera to byla podle všeho zcela zanedbatelná částka. Žádný z filmů, ve kterém se kdy v minulosti objevil, nebyl totiž prodělečný. A jeho první režisérský pokus je dokonce natolik opěvován všemi kritiky, že není pochyb ani o jeho oscarových šancích. Mimo to je jeho manželkou úspěšná a krásná modelka s ruskými kořeny Irina Shayk (32), která také nepochybně hojně přispívá do rodinné kasy.

Několikapatrová vila, kterou si slavní partneři pořídili, se nachází ve čtvrti West Village v New Yorku. Takzvaný „manhattanský městský dům“ o rozloze 21 stop má 4000 čtverečních stop obytného prostoru, šest rozsáhlých ložnic a čtyři koupelny. Nechybí samozřejmě knihovna, pracovna, obligátní přijímací hala s krbem a podzemní vinný sklep, který pojme až 1000 lahví vína. Kromě toho má nemovitost 1100 čtverečních stop venkovního prostoru, což je prý obrovská soukromá zahrada s grilem v zadní části domu, do které lze přistupovat nádhernými francouzskými dveřmi. Tu jistě ocení jejich dcera Lea (1), která je teď právě ve věku, kdy začíná objevovat celý svět.

Nadto Cooper vlastní ještě dvě nemovitosti na západním pobřeží. V roce 2004 herec investoval téměř 1,5 milionu dolarů (necelých 34 milionů korun) do architektonických úprav bungalovu, který má v Benátkách, a v roce 2009 zase vložil 4,7 milionu dolarů (zhruba 105 milionů korun) do rekonstrukce prostorné rustikální usedlosti v Santa Monice. Jak tato budova vypadá, je však nejisté, před zraky zvědavců a paparazzi by měla být ukrytá hustými stromy a jištěná hlídanou branou.

Video
Video se připravuje ...

Snímek Zrodila se hvězda s Lady Gaga a Bradleym Cooperem v hlavních rolích vstupuje do českých kin 4. 10. 2018. • VIDEO Vertical Ent.

Fotogalerie
17 fotografií