Modelka Denisa Mlyneková se proslavila díky vztahu s bývalým přítelem moderátorky Adely Banášové Rasťou Brezovským. S tím se ale nakonec rozešla a po čase našla štěstí v náruči slovenského fotografa Ľubomíra Šišky, se kterým je zasnoubená a počala s ním jejich první miminko.

Těhotenství si modelka užívala dosyta. Neustále si totiž fotila rostoucí bříško, až se dostala do fáze, kdy se svlékla úplně a svůj odvážný snímek zveřejnila na sociální síti.

Všechno probíhalo perfektně až do samotného porodu, který probíhal na Islandu. Mlyneková chtěla rodit přirozenou cestou do vody, ale až na poslední chvíli se zjistilo, že je dítě zaklíněné. Císařský řez už nebyl možný, a tak blondýnka musela tlačit i přesto, že už předtím během kontrakcí opakovaně omdlévala.

To nejhorší mladou rodičku ale ještě čekalo. Novorozená dcerka totiž nejevila žádné známky života. „Nic horšího jsem nezažil. Byl to nejhorší moment v mém životě. Andělíček se nám narodil bez známek života, pulsu, dechu. Nastaly chvíle totálního zoufalství, beznaděje, neskutečné bolesti, tíže, při které jsme se nezmohli na nic jiného než prosebné nářky,“ prozradil fotograf na sociální síti, kde také přiznal, že rodičce zakrýval oči, aby neviděla, co se kolem ní děje a jak lékaři bojují o život jejich právě narozeného dítěte.

„Vedle nás jsme slyšeli záchranáře odpočítávat resuscitaci. Všechno bylo v obrovském koordinovaném chaosu. Trvalo to 20 sekund, nejbolestivějších 20 sekund mého života,“ napsal otec dítěte a pokračoval: „Malé začalo tlouct srdíčko, nadechla se a za chvíli jsme slyšeli i pláč.“

Poté, co Ľubomír zjistil, že jsou obě v bezpečí, šel před nemocnici a tam se vyplakal. Teprve pak se vrátil za svou partnerkou a jejich dcerkou.

Fotogalerie
10 fotografií