V době, kdy slavná dvojice plní média zkazkami o krizi v partnerském životě, přišla zpráva o prodeji rodinné vily jako blesk z čistého nebe. Podle společnosti TMZ Beckhamovi dali do prodeje kromě rozsáhlého komplexu budov se šesti ložnicemi, devíti koupelnami, bazénem, knihovnou a hudební a mediální místností také pozemky o rozloze 13 tisíc čtverečních stop obehnané vysokým plotem – samozřejmě s velikou vstupní branou z tepaného železa pro maximální soukromí slavné rodiny. Kupec je podle všeho zatím neznámý.

Beckhamovi vyjádřili smutek nad tím, že sídlo postavené v italském stylu po jedenácti letech opouštějí. Jejich děti sice v době, kdy se rodina pohybovala ve Státech, v Los Angeles chodily do školy, většinu času však Beckhamovi trávili spíše v Londýně. Z Velké Británie ostatně pochází jak Victoria, tak i David.

V nejnovějším rozhovoru pro světoznámý časopis Vogue se Beckhamovi rozpovídali o manželství. Uvedli, že jsou oba již unavení z toho, že se přes dvacet let, tedy od doby, co spolu v roce 1997 začali chodit, neustále dostávají na přetřes údajné problémy v jejich vztahu. „Už jsme s Davidem zvyklí ignorovat tyhle nesmysly a pokračovat v normálním provozu,“ prohlásila Victoria. „Tyhle spekulace mají ale širší vliv na lidi kolem nás a to je nespravedlivé.“

Tím patrně poukazuje na děti, které musejí být notně ve stresu z neustálých klepů o hrozícím rozpadu rodiny. Pár má spolu celkem čtyři potomky, syny Brooklyna (19), Romea (15) a Cruze (13), a nejmladší dceru Harper (6).Uvědomujeme si, že spolu jsme silnější než jako jednotlivci. Respektujeme rodinné pouto, to je důležité,“ dodala Victoria ve snaze vyvrátit nejrůznější divoké teorie o konci jejich na první pohled idylického manželství.

 

Video
Video se připravuje ...

David Beckham líbá svou dcerku Harper. Youtube/Splash

Fotogalerie
26 fotografií