Již 185. ročník velkých pivních slavností se v sobotu započal v hlavním městě Bavorska. Událost si nedal ujít ani známý americký herec a někdejší guvernér Kalifornie Schwarzenegger. Rodák z Rakouska totiž zlatavý mok miluje a v minulosti se objevil i v reklamě na něj.

Kromě toho na Oktoberfest zavítal už několikrát, mimo jiné i v roce 2015, kdy se postavil i za pípu a obří sklenici si sám natočil. Nechyběl ani v letech 2016 a 2017, a tak logicky nemohl vynechat ani letos. A to i přesto, že ještě v dubnu ležel v nemocnici po těžké operaci srdce - komplikované výměně srdeční chlopně pomocí katétru. „Je to pravda, vrátil jsem se!" hlásil ale pak na Twitteru Arnold a narážel tak vtipně na svou filmovou hlášku. 

Teď jasně ukázal, že do starého železa ještě nepatří, protože na Oktoberfestu to spolu se synem Patrickem (25) pořádně rozjeli. Vesele si připíjeli půlitry i tupláky, a dokonce si zahráli i na dirigenty.

Hvězda akčních filmů i komedií, která si narazila na hlavu typický bavorský klobouk, ale už 70 let nezapře, zvlášť teď, když už si nebarví vlasy a klidně světu ukazuje své šediny. Vše ale dohání svým elánem a širokým úsměvem.

VIDEO: V roce 2015 zavítal Schwarzenegger do Prahy: Podívejte se, jak tu Arnold proháněl bicykl

Video
Video se připravuje ...

Schwarzenegger exkluzivně: Podívejte se, jak proháněl bicykl po Praze Blesk

 

Fotogalerie
76 fotografií