Na sociální síť zavěsila černobílou fotku Mac Millera, jak sedí na zemi na trávě, ona stojí nad ním a on k ní vzhlíží. Nenapsala k tomu ani čárku, tak silná musí být její bolest. Ariana Grande a Mac Miller se rozešli teprve letos v květnu, zpěvačka se přitom stihla zasnoubit s novým přítelem. Vztah s rapperem před časem nazvala „toxickým“ a přála si, aby se dostal z kolotoče drog a alkoholu.

Dlouhá doba bez jediné reakce překvapila Mac Millerovy fanoušky. Když se rozšířila zpráva o jeho smrti, zavalily sociální sítě komentáře, z nichž některé dokonce Arianu obviňují ze zpěvákovy smrti. „Je to tvoje vina. Zemřel kvůli tobě,“ začaly se množit komentáře. Deset minut poté, co byla Mac Millerova smrt potvrzena, zakázala lidem možnost komentářů na svém oficiálním instagramovém profilu.

Záchranáři byli do Mac Millerova domu přivoláni v pátek oznamovatelem, který nahlásil srdeční zástavu. Podle webu TMZ.com je pravděpodobné, že smrt zpěváka způsobilo předávkování drogami.

Grande s Mac Millerem tvořili pár dva roky. Byl to právě on, kdo stál pevně po jejím boku jako opora po teroristickém útoku, který se odehrál na jejím koncertě v Manchesteru v květnu 2017. O měsíc později se na místo vrátila, aby uspořádala nový koncert, který vzdal hold obětem tohoto útoku.

Rozchod s Mac Millerem oznámila také na sociálních sítích. „Respektuji a obdivuji ho a jsem vděčná, že ho mohu mít – v jakékoli formě – ve svém životě,“ napsala tehdy. Jen krátce po rozchodu měl Mac Miller pod vlivem alkoholu nehodu a byl zatčen. „Prosím, opatruj se,“ vzkázala mu tehdy Grande.

Fotogalerie
19 fotografií