Robbie Williams a Ayda Field spolu už mají dvě děti, dceru Theodoru (5) a syna Charletona (3). Teď jejich řady rozšířila nádherná holčička Colette, které budou říkat Coco. Ayda na svém Instagramu zveřejnila černobílou fotku, na níž jsou vzájemně propletené a držící se ruce všech členů rodiny. Doplnila obrázek dojemným poděkováním náhradní matce, která Colette celých devět měsíců nosila pod svým srdcem, a krásným přivítáním své další dcerky na světě. Požádala také své fanoušky, aby respektovali soukromí holčičky a dovolili jí šťastně vyrůstat. Nutno podotknout, že tato novinka všechny naprosto šokovala. Nikdo totiž netušil, že se na další přírůstek do rodiny chystají. Jsou totiž oba zcela vytížení svým účinkováním v nové řadě X Factoru.

Když byl Robbie u porodu syna Charlieho, tak se nechal slyšet, že to bylo "jako by jeho oblíbenou hospodu zachvátily plameny". Dokonce na internetu online streamoval z této "akce" video! Aydě to přišlo geniální, prý tak zapomněla na strašné bolesti a soustředila se na jiné věci. Její červené lodičky, které měla na sobě, asi nikdy nikdo nezapomene. Nakonec se přiznala, že dokumentace porodu byl její nápad. Proč ne, proti gustu...

Otázkou zůstává, co se u nich změnilo. Od naprosté otevřenosti, kdy dali nahlédnout lidem do tak intimnho zážitku, jakým porod určitě je, se přesunuli ohledně svého soukromí k tajnůstkaření. S Colette už totiž tak sdílní nebyli a její existenci tajili do poslední možné chvíle. Zdá se, že se rozhodli si svůj soukromý život více střežit, a nedávat fanouškům tolik možností ke špehování.

Fotogalerie
14 fotografií