Nejnovější číslo časopisu Vogue připravilo rozhovor s Victorií Beckham, která se v něm vyjádřila mimo jiné o údajných problémech v manželství. „Lidé si tyhle věci o našem vztahu vymýšlejí už 20 let, takže David a já jsme už zvykli ty nesmysly ignorovat a jen normálně pokračovat dál,“ snažila se zvěsti vyvrátit.

Jenže když dál popisovala, že spolu s Beckhamem jsou oba silnější, myslela tím bohatší. Stejně tak kladla důraz na rodinu, ale opět jen v souvislosti se slávou a prestiží. Skoro se tak zdálo, že mamon je pro ni daleko důležitější. Možná právě to se ale jejímu choti nelíbí.

Ten se totiž podle informací britského Daily Mailu nechtěl objevit na titulní straně časopisu po boku své rodiny. Jeho oficiální důvod zněl tak, že rozhovor vznikl u příležitosti 10 let od založení Victoriiny módní značky a on tak nechtěl ženu zastínit. Jenže výsledek působí dost zvláštně – zpěvačka je na fotografii obklopena jejich dětmi Brooklynem (19), Romeem (16), Cruzem (13) a Harper (7), jen David chybí a místo něj na snímku pózuje rodinný kokršpaněl Olive.

Ovšem podle zdroje blízkého slavné manželské dvojici je pravý důvod trochu jinde. „David lituje toho, jakým způsobem se jeho děti stávají slavnými. Je mu to opravdu nepříjemné.“ Těžko říct, jestli snad žárlí na pozornost, která se posouvá z něj na jeho potomky, nebo jen coby otec s nelibostí sleduje, že jeho ratolesti tím přichází o dětství.

Ostatně i nejmladší dcerka Harper už je v podstatě módní ikonou obdivovanou po celém světě a v rozhovoru se o ní její matka ve velké míře zmiňuje. Je snad právě tohle příčinou toho, že mezi Beckhamovými už to zdaleka neklape tak jako dřív?

Pár však i nadále trvá na tom, že je mezi nimi vše v naprostém pořádku, a snaží se o tom přesvědčit i veřejnost. Dokonce se proto proměnilo i sporné vydání Vogue, které nadělalo zřejmě víc škody než užitku. Objevila se totiž speciální verze pro předplatitele, která se od té původní nápadně liší. Rozhovor byl výrazně zkrácen a byly z něj vyškrtány právě pasáže týkající se vztahu Beckhamových. Jiná je i titulní fotografie, na níž jsou tentokráte jen Victoria s Davidem, ale už bez dětí a psa. Na černobílém snímku ale sedí kousek od sebe a ani trochu nepřipomínají láskyplnou dvojici.

VIDEO: Victoria miluje módu, ovšem prozradila, v čem se doopravdy cítí pohodlně!

Video
Video se připravuje ...

Podívejte se, jak se Victoria Beckham rozhovořila o svém novém já v teniskách a pohodlných kalhotách. youtube

 

Fotogalerie
83 fotografií