Ač se Jasmině Alagič po jejím raketovém startu coby moderátorce Česko Slovensko hledá Superstar 2018 nabídky na další lukrativní kšefty jen hrnou, ona by se ráda stala matkou. A rapperovi, který si miminko přál už se zpěvačkou Darou Rolins, s níž byl sedm let, poslala jasný vzkaz, že je na miminko připravená.

"Nikde není napsané, že jakmile se stanete matkou, už nemůžete být ničím jiným. Znám mnoho úspěšných matek. Ano, cítím se být zralá a stát se maminkou. Bylo by to super," řekla Jasmina v rozhovoru pro Čas.sk.

Na sociální síti se už delší dobu navíc spekuluje, že moderátorka s Rytmusem čeká dítě. "Ne, nejsem těhotná," svěřila se Alagič, která je zamilovaná až po uši.

Na miminku teď budou mít možnost pracovat v domě jejich snů. Rapper se totiž plácnul přes kapsu a kousek od Bratislavy pořídil obrovský dům za téměř 15 milionů korun. "Bydlíme v bytě, ale budeme se stěhovat do domu. Velmi se těším, že budeme mít společný domov, je to takový přirozený vývoj a posun ve vztahu," vysvětlila natěšená Jasmina.

Dalším krokem v jejich vztahu by mohla být svatba, ale o té se doma zatím nebaví. "Momentálně to cítím tak, že bychom chtěli být spolu navždy, takže uvidíme, co život přinese," netají se tím, že v Rytmusovi našla toho pravého.

 VIDEO: Rytmus konečně přiznal, kdo v jeho srdci nahradil Daru Rolins

Video
Video se připravuje ...

Rytmus konečně přiznal, kdo v jeho srdci nahradil Daru Rolins Instagram

Fotogalerie
67 fotografií