Slavný pár si řekl »ANO« během minulého víkendu v Kalifornii, bez přítomnosti novinářů. I když se jim obřad podařilo utajit, všechno nakonec propálil jejich kamarád. „Gratuluji Daryl Hannah a Neilu Youngovi k jejich svatbě. Nechť mají dlouhý a šťastný vztah,“ pogratuloval jim skrze sociální síť kytarista Mark Miller. „Dozvěděl jsem se o té svatbě jen díky kamarádům, kteří se účastnili obřadu v Atascaderu,“ dodal na Facebooku.

Daryl ani Young zatím ale svatbu, která přišla po třech letech randění, nijak nekomentovali ani nepotvrdili. Jejich láska začala díky spolupráci na dokumentárním filmu o Athabaských ropných píscích. Oba dva mají společnou vášeň pro ekologický aktivismus a protestovali na řadě akcí. Ona kvůli tomu dokonce skončila i za mřížemi.

„Jsme opravdu šťastní, že jsme jeden druhého našli. Jsem nekonečně vděčný za možnost, že s ní mohu sdílet svůj život. A ona to cítí stejně,“ rozplýval se před časem zamilovaný umělec a interpret hitů Old Man či Heart of Gold. S manželstvím už má Neil své zkušenosti, kvůli Hannah se rozvedl s Pegi Young (65), s níž byl předtím ve svazku manželském dlouhých 36 let. Poprvé k oltáři vedl už v roce 1968 Susan Aceved, ale za pouhé dva roky přišel rozvod.

Zato pro blondýnku, která v 80. letech svými půvaby okouzlovala coby mořská panna ve filmu Žbluňk! s Tomem Hanksem (62) a ve filmech Quentina Tarantina (55) Kill Bill a Kill Bill 2 ztvárnila vražedkyni Ellie s páskou přes oko, se jedná o první veselku. V minulosti randila se synem amerického prezidenta Johnem F. Kennedym ml. (†38) či s muzikantem Jacksonem Brownem (69).

VIDEO: Ve filmu Kill Bill ale hrála prim Uma Thurman

359902:gallery:true:true

Fotogalerie
36 fotografií