Kdo najde přítele, najde poklad, Superpolicajti z Miami či Jestli se rozzlobíme, budeme zlí je jen pár z řady slavných filmů, v nichž zazářila slavná italská dvojice s americkými jmény - Bud Spencer a Terence Hill. 

Zatímco první z nich před dvěma lety zemřel, o deset let mladší Terence se zřejmě těší dobrému zdraví, jelikož ještě stále pracuje. Nedávno dotočil snímek s názvem Il mio nome è Thomas (v překladu Moje jméno je Thomas, kde ztvárnil motorkáře Thomase, který se i s motorkou Harley Davidson ocitne na poušti v Andalusii, aby objevil své pravé já.

Herec se nyní objevil i na premiéře filmu v německém Hamburku. Díky jeho pomněnkovým očím byste ho sice poznali hned, ale přece jen už zub času zahlodal. Hill vypadá pohuble a vrásčitý obličej má propadlý. Je zkrátka poznat, že už má osmý křížek na krku. Přesto mu na tváři nechyběl úsměv.

Zůstaly mu také pro něj typické světlé vlasy. Sice už jich má méně než dřív, což skrýval kšiltovkou, ale šediny byste u něj hledaly marně. Možná že je za tím ale jen barva. Ostatně ve filmu Vinnetou - Rudý gentleman se tehdy ještě pod vlastním jménem Mario Girotti objevil s hnědými kadeřemi. 

VIDEO: Stejně jako Bud Spencer, už ani filmový Vinnetou není mezi námi. Rozloučení s náčelníkem Apačů Pierrem Bricem!

Video
Video se připravuje ...

Rozloučení s náčelníkem Apačů David Turek, Jan Jedlička

 

Fotogalerie
36 fotografií