„Můj nejsmutnější moment jako matky. Ve čtvrtek, 19. července 2018, jsem řekla své poslední sbohem mému synovi Craigu Raymondovi Turnerovi,“ uvedla na sociální síti Turner.

„Sešla jsem se s rodinou a přáteli, abychom rozptýlili jeho popel z pobřeží Kalifornie,“ prozradila a ukázala dojemný snímek, na kterém stojí na kraji lodi a do mořských vln vhazuje na památku rudou růži.

Craig byl letos 3. července nalezen mrtvý ve svém domě v kalifornském Studio City. Byla nařízena pitva a příčina smrti nebyla oficiálně potvrzena, ovšem nebylo zjištěno cizí zavinění a muž byl zastřelen vlastní zbraní, a tak se s největší pravděpodobností jednalo o sebevraždu.

„Když tragicky zemřel, bylo mu 59 let. Ale navždy to bude moje miminko,“ dodala pohnutě zpěvačka, která syna porodila v pouhých 18 letech. Biologickým otcem byl sice hudebník Raymond Hill (†62), ovšem později dítě adoptoval zpěvaččin první manžel, kytarista Ike Turner (†76), s nímž má rockerka ještě mladšího syna Ronnieho (57).

Dvojice se ale již před dávnými lety rozvedla a v prosinci 2007 pak Ike navíc zemřel po předávkování kokainem. Tina se v roce 2013 provdala podruhé, za hudebního producenta Erwina Bacha (62).

VIDEO: Účes jako Tina Turner nosí také naše zpěvačka Jitka Zelenková. Kolik vydělává?

Video
Video se připravuje ...

Jitka Zelenková: Za socialismu jsem vydělávala halíře! Dnes by to byly miliony! David Turek, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
34 fotografií