Vše začalo třemi portréty dívenky Jare, které jejich autorka, fotografka Mofe Bamuyiwa, zveřejnila na sociální síti. Snímky okamžitě vyvolaly poprask po celém světě a nasbíraly již dohromady více než 35 tisíc lajků. Hodně lidí se navíc shoduje, že černoška s velkýma očima, kudrnatými vlásky a perfektní hladkou pletí je nejpůvabnější dítě.

„Wow. Tomu se říká nejkrásnější holčička na světě," napsal například v komentářích kdosi na Instagramu. „Tohle nádherné dítě rozbilo internet," dodal zase někdo další. „Malý andílek," podivovali se mnozí. 

„Ano, je to člověk, ale je to i anděl," komentuje fotografie sama autorka, která vysvětluje, jak docílila kýženého efektu. „Mohla jsem chtít, aby se usmála, nebo ji pořádně rozesmát, ale místo toho jsem ji zachytila v přirozených chvílích, abychom viděli skrze její oči," popsala s tím, že chtěla zachytit přechod mezi dětstvím a dospělostí tak, aby obojí zůstalo nadčasové.

O samotné Jare toho zatím svět moc neví, ale Mofe prozradila, že dítě není profesionální modelkou. Možná se jí ale stane, jelikož už teď jí matka založila účet na Instagramu s názvem The J3 Sisters, kde Jare pózuje spolu se svými dvěma sestrami - Jomi (7) a Jobou (10).

Již v minulosti se přitom jiné dívenky mohly pyšnit titulem nejkrásnější holčička světa. Kdysi například Francouzka Thylane Blondeau (17), která začala s modelingem ve čtyřech letech a o dva roky později okouzlila celý svět. Později zase například blondýnka z Ruska Anna Pavaga (8), která s modelingem začala už ve třech letech a od té doby se už objevila i v časopise Vogue. Rovněž Ruska Anastasia Knyazeva jí ale poslední dobou začala dost šlapat na paty. Teď ale obě dvě zastínila Jare. 

VIDEO: S modelingem začínají děti velmi brzo. Z téhle tříleté holčičky udělala maminka mini Barbie!

Video
Video se připravuje ...

Život tráví na mole a před objektivem. Proč matka udělala z tříleté dcery mini Barbie? Instagram.com

 

Fotogalerie
100 fotografií