Nedávno fotografové přistihli Tiffany Trump po zřejmě bujarém nočním flámu, jelikož na vysokých podpatcích klopýtala a sotva stála na nohou. Ani její výrazy v obličeji jí zrovna nelichotily. Zdálo se ale, že podobu zdědila hlavně po svém otci.

Přesto ve srovnání s nevlastní a velmi půvabnou sestrou Ivankou Trump (36), která se po boku americké hlavy státu často objevuje, působí spíše jako opomíjená. Rozhodně se o ní tolik nemluví. 

Internetovou celebritu a příležitostnou modelku a zpěvačku zplodil Trump v druhém manželství s herečkou Marlou Maples (54), s kterou se v roce 1999 rozvedl. Tehdy bylo Tiffany sotva pět let a od té doby otce zrovna moc nevídala, a tak vyrůstala v podstatě jen s matkou.

Jejím už tak dost napjatým vztahům s otcem asi nepomohlo ani to, že se Donald v rozhovorech netajil tím, že jeho druhorozená dcera byla počata v podstatě omylem. „Promiň, cože se stalo? Co s tím budeme dělat?" byla prý jeho počáteční reakce, když mu Marla oznámila, že je těhotná, i když bere antikoncepci. „Upřímně jsem za to ale rád. Mám báječnou malou dcerku," dodal ale v rozhovoru z roku 2004.

Přesto lepší vztahy než s Tiffany, která se přátelí s průšvihářkou Lindsay Lohan (32), má Trump s ostatními dětmi, nejen s Ivankou a syny Donaldem mladším (40) a Ericem (34), které má z prvního manželství s rodačkou ze Zlína Ivanou Trump (69), ale i s nejmladším Barronem (12), kterého vychovává se současnou chotí Melanií Trump (48).

VIDEO: Manželé Trumpovi se setkali s ruským prezidentem Putinem

Fotogalerie
72 fotografií