K narozeninám si zřejmě herec a zpěvák nadělil vlastní veselku. „Vezmeme se 31. července v Itálii,“ prozradil pro magazín Entertainment Tonight s tím, že hned po narozeninách spolu odjíždění do Británie a na pár dalších míst.

„A pak se vezmeme. Bude to velmi malá svatba s její rodinou z Walesu, bude to v Puglii na jihu Itálie. A pak odtud pojedeme na Maledivy a budeme tam pod vodou asi tak dva týdny,“ vylíčil Hasselhoff podrobně své plány.

Jeho nevěstou je modelka a herečka Hayley Roberts (39). Představitel Mitche z Pobřežní hlídky doufá, že spolu už budou napořád. „Měli jsme menší rozepři a já jsem se na ni nedokázal zlobit. Tak jsem poznal, že ji opravdu miluji,“ vysvětloval, jak poznal, že je o 27 let mladší blondýnka ta pravá.     

Možná že právě věkový rozdíl mezi nimi byl důvodem, proč Hayley se svatbou nejprve váhala. David ji prý musel žádat o ruku hned třikrát, dvakrát odmítla a potřetí konečně souhlasila.

Hvězda seriálu Knight Rider má přitom za sebou už dvě nevydařená manželství (a obě rovněž s blondýnkami). V letech 1984 až 1989 byl ženatý s herečkou Catherine Hickland (62), od roku 1989 pak s druhou ženou, herečkou Pamelou Bach (54), s níž má i dvě dcery Taylor (28) a Hayley (25). Obě se vydaly v jeho šlépějích a hrají, přičemž mladší z nich se věnuje i XXL modelingu.  

VIDEO: Připomeňte si úvodní znělku legendárního seriálu Pobřežní hlídka!

Video
Video se připravuje ...

Připomeňte si úvodní znělku legendárního seriálu Pobřežní hlídka. youtube.com, NBC

 

Fotogalerie
31 fotografií