Annabelle naposledy vydechla ve čtvrtek. Jak potvrdila policie, byla do jejího přepychového sídla za 3,1 milionu liber (v přepočtu 87,6 milionů korun) v londýnské čtvrti Chelsea přivolána záchranka, ovšem modelka už byla mrtvá. Její úmrtí, jehož příčina není známá, není považováno za podezřelé. Není vyloučeno, že se jednalo o sebevraždu.

Tomu by nasvědčovalo i to, že Neilson, která od 16 let bojovala se závislostí na heroinu a později abstinovala, byla blízkou přítelkyní módního návrháře Alexandera McQueena (†40). Ten si vzal život v roce 2010 a brunetka, která byla jeho múzou už od 22 let, byla poslední, kdo ho viděl naživu.

Jeho smrt ji velmi zdrtila. „Byl to můj bratr, můj partner, moje spřízněná duše. Dokonce jsme často sdíleli jednu postel. Pravda je, že s ním jsem byla šťastná tak, jako s nikým jiným. Před smrtí mě požádal o ruku, a já řekla ne. Teď si přeju, abych řekla ano,“ promluvila v roce 2015 pro Daily Mail modelka.

Její život byl ale celkově jako na houpačce. Na jedné straně byla prý vzdálenou příbuznou britské královny Alžběty II. (92), ale během dospívání si dost vytrpěla. Byla dyslektička a zažila kvůli tomu drsnou šikanu, načež se raději přestěhovala do Austrálie. V 16 letech ji ale unesl vrah tří žen, který ji přivázal ke stromu a několik hodin ji tam mučil a bil. Uštědřil jí tolik ran, že musela podstoupit rekonstrukci obličeje.

Měla z toho trauma a právě proto spadla do drog, aby zapomněla. „Svým způsobem mě heroin zachránil, jinak bych se musela zabít,“ svěřila se bruneta známá i z reality show Ladies Of London. V roce 2013 se pak ošklivě poranila při pádu z koně a s následky žila až do smrti.

V letech 1994 – 1997 pak byla provdána za britského milionáře Nata Rothchilda (47), ale jeho rodiče prý nebyli spokojeni, jakou vulgární ženu si vyvolil za manželku. Po rozvodu ale dostala tučné vyrovnání a podepsala smlouvu o mlčenlivosti. Rothschild poté údajně chodil i s Natalie Portman (37) či Ivankou Trump (36) a v roce 2016 se oženil podruhé s modelkou Lorettou Basey.

Ani ona nezůstala dlouho sama a randila dokonce i s Edwardem Spencerem, nevlastním bratrem britského vévody z Marlborough. Právě na jeho svatbě v Blenheim Palace byla Annabelle minulý týden viděna naposledy ve společnosti. Nadšeně se tam fotila s kamarádkou Kate Moss, s níž byly jako sestry. Blízká si byla také s Naomi Campbell (48) a pracovala i se Siennou Miller (36).

VIDEO: Smrt nedávno zastihla i slavnou modelku a herečku Adeu Shabani (†25): Tělo našli zakopané v hlubokém hrobě!

 

Fotogalerie
32 fotografií