Ve čtvrtek se v britských médiích začaly objevovat informace o tom, že atraktivní bruneta a rodačka z Newcastle zemřela.  „20. června kolem 20:27 byla policie přivolána do Medburnu v Ponteladnu, kde byla bohužel 32letá žena nalezena mrtvá. Smrt nevykazuje žádné podezřelé okolnosti," cituje Mirror policejního mluvčího.

Ještě před dvěma dny přitom Sophie na Twitteru komentovala stávající řadu britské reality show, která ji proslavila. Během minulého týdne byla na pohřbu svého kamaráda Paula Burnse, který zemřel na začátku června.

V pořadu připomínající český Hotel Paradise se spolu s dalšími celebritami slunila na pláži exotického ostrova a snažila se najít lásku. Objevila se už ve druhé řadě show a nejprve byla zamilovaná do Thomase Powella. Později se zapletla i s Karie Salmon, a dámy se tak staly první bisexuální dvojicí v pořadu.

Její kolegy ze soutěže skon Gradon velmi zaskočil a zdrtil. „Byla jsi jediná, kdo mi pomohl bojovat. Odpočívej v pokoji, krásko,“ vzkázala zesnulé kamarádce na Twitteru televizní hvězda Holly Hagan (25).

„Dnes ráno ohavné zprávy, jsem zdrcená. Je mi líto, že tě svět zničil. Byla jsi tak složitá, kreativní, inteligentní duše. Nemám slov,“ plakala zase modelka Olivia Buckland (24) a svými slovy naznačila, že se možná mohlo jednat o sebevraždu.

VIDEO: Nedávno zemřela také modelka a herečka Adea Shabani (†25). Její tělo našli v hlubokém hrobě!

 

Fotogalerie
43 fotografií