Depp i další členové kapely Hollywood Vampires, Alic Cooper (70) a Joe Perry (67), vystoupili večer v rámci evropského turné jako předskokani na koncertě legendárního Ozzyho v pražských Letňanech. 

Hollywood Vampires vznikli před třemi lety a hrají rockovou hudbu ze 70. let. Slavný "Pirát z Karibiku" zahrál na kytaru, ale také spolu s Cooperem několik písní zpíval, mimo jiné Bowieho Heroes. Skupina dále hrála hity jako Ace of Spades (Motörhead), Break on Through (Doors), Sweet Emotions (Aerosmith) nebo The Jack (AC/DC).

Hvězdy už během dneška dorazily do metropole. Muži v doprovodu ochranky přijeli auty až do hotelu Mandarin v centru, kde byli ubytováni.

Po cestě se Johnny krčil na zadním sedadle a vypadalo to, že vůbec nestojí o to, aby ho někdo viděl. Není divu, v poslední době totiž není ve své kůži, což dokázaly i jeho nedávné fotky z Ruska. Na nich je velmi pohublý a bledý jako smrtka. Jeho fanoušci se proto strachují, jestli náhodou idol řady žen netrpí nějakou vážnou nemocí.

Na snímcích z Polska, kde se představitel Střihorukého Edwarda vítá s příznivci s cigaretou v puse, už sice vypadá o něco lépe, ale stejně se zdá, jako by rázem o pár let zestárnul. Navíc ho ochranka nenechala samotného udělat ani krok a vypadalo to, že ho podpírala. On sám ale zatím svůj vzhled ani zdravotní stav nijak oficiálně nekomentoval.

Rozhodně už ale nepřipomíná ani legendárního kapitána Jacka Sparrowa z Pirátů z Karibiku. Herci ze slavné filmové série si ostatně naši zem zřejmě oblíbili. Před časem v Česku natáčela Keira Knightley (33) a ještě nedávno v Praze pobýval Orlando Bloom (41) i se svým pejskem.

Krátce po páté hodině odpoledne v Praze přistála i hlavní hvězda středeční hudební akce - Ozzy Osbourne. Na Prague Rocks 2018 vystoupí v rámci svého Farewell World Tour, kterým se chce do konce roku 2020 rozloučit s koncertními pódii. 

VIDEO: Johnny Depp v klipu pro Dior Sauvage Parfum

Video
Video se připravuje ...

Johnny Depp v klipu pro Dior Sauvage Parfum youtube.com/dior

 

Fotogalerie
64 fotografií