Dívce z Brazílie diagnostikovali v srpnu 2017 rakovinu žaludku. Leckdo by se z toho zhroutil, ona to však vzala jako šanci pomoct jiným lidem. Na Instagramu proto pečlivě zdokumentovala všechna stádia kruté nemoci. I když statečně a často i s úsměvem na tváři bojovala jako lev, nakonec bohužel zemřela.

„Její smrt zanechává velkou prázdnotu v mém srdci, ale ona ve mně bude žít napořád, vždycky bude mou inspirací, která mě přiměje vidět svět v lepším světle. Jsem si jistý, že bude dál přenášet svou sílu na spoustu lidí, což byl její cíl. Odpočívej v pokoji, má lásko,“ oznámil na sociální síti skon Nary její partner Pedro, který s ní byl dva roky a v nejtěžších chvílích tak stál při ní. Jeho dojemný vzkaz poté nasbíral více než dva miliony lajků.

Není divu, jelikož fanouškovská základna modelky byla opravdu velká. K dnešnímu dni má na svém Instagramu, kde zveřejňovala fotky i videa přímo z nemocnice, 4,6 milionu příznivců. Vyfotila se mimo jiné v den, kdy se začala léčit, ale nepřestala ani ve chvíli, kdy se jí zákeřná rakovina rozšířila i do dalších orgánů. Tehdy už bylo bohužel jasné, že jí není pomoci.

„Lékaři mi potvrdili, že v mém případě došlo ke zhoršení a není žádná možnost léčby. Ale já zas a znovu opakuji vám všem: ‚JE TO JENOM FÁZE‘. Jsem si jistá, že tohle nebude můj konec,“ věřila ale i nadále Almeida.

Nebála se sdílet i nejniternější chvíle. „Jen já a Bůh víme, čím jsem si už prošla, jak moc traumat, kolik probděných nocí jsem proplakala v bolestech. Chtěla bych, aby to už brzo skončilo. Bože, ty rozumíš mému srdci, pomoz mi a dej mi sílu a schopnost pokračovat, já tě prosím,“ napsala v březnu.

„Věřím, že nakonec všechno vyjde a já z toho vyjdu silnější a připravená pomáhat ostatním lidem,“ doufala ještě nedávno. Bohužel ani její nezlomná síla ji nakonec zachránit nedokázala.

VIDEO: Rakovinu a tři operace přiznala i Ivana Jirešová z Ordinace!

Video
Video se připravuje ...

Ivana Jirešová z Ordinace: Přiznala rakovinu a tři operace! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
31 fotografií