Laurene je dědička a zakladatelka společnosti Emerson Collective, která prosazuje politiky podporující vzdělávání, imigrační reformu, podporu spravedlnosti a ochranu přírody. V roce 1991 se provdala za Steva Jobse, se kterým má čtyři děti. Teď si tahle dáma pořídila luxusní byt v San Francisku. 

Celý byt má šest ložnic, sedm koupelen, včetně velké terasy s výhledem na záliv v San Francisku. Nechybí ani malá zahrada. Hlavní ložnice má vlastní balkon a velkou vanu umístěnou na mramorové desce. K dispozici je špičková kuchyně s extra dlouhou mramorovou deskou. Obývací pokoj je vybavený krbem a knihovnou od podlahy až ke stropu. V jídelně byste našli francouzské dveře, které vedou na balkon. 

VIDEO: Kolega Steva Jobse odhalil informace o Jobsovi.

Video
Video se připravuje ...

Vše, co jste o Jobsovi slyšeli, je pravda, tvrdí bývalý kolega Guy Kawasaki tv JOJ

 

Není to ale jediný majetek, se kterým by se mohla podnikatelka pyšnit. Vlastní mimo jiné také zatím nedodělaný dům v Los Angeles v Malibu. Po zdědění peněz zesnulého Steva Jobse, který byl zakladatel Applu, se stala 45. nejbohatším člověkem na světě. Nyní je šestou nejbohatší ženou světa. Dědictví činilo 14,1 miliard dolarů, takže byt za 16,5 milionu dolarů je pro ni vlastně za drobné...

Fotogalerie
21 fotografií