Rihanna se nebojí své fanoušky neustále něčím překvapovat. Nyní si tak zahrála na modelku a nafotila snímky v dost netradičním modelu. V neforemných šatech hnědé barvy působila jindy sexy zpěvačka jako v pytli od brambor.

Navíc divně tvarovaném. Látka jí tak na rukou plandala, zato v oblasti rozkroku se dost zařezávala. Těsně obtahovala také její už tak dost silné boky. Vše navíc doplňovaly obří hnědé kozačky, které Rihanně sahaly skoro až ke stehnům.

„Příšerné," okomentoval kdosi fotku na Instagramu a v komentářích se objevila řada podobných názorů. Našli se ale i tací, kterým se oblečení zalíbilo. Možná že to ale mělo co do činění s tím, že látka byla na hrudi dost průhledná a zpěvačka neměla ani podprsenku. Klidně tak vystavila svá ňadra.

Zatímco s odhalováním předností zřejmě problém nemá, jindy se zase horlivě snaží zůstat zakrytá. Například na hudební festival Coachella nedávno dorazila dokonce s maskou na obličeji. I tak ji ale fotografové bez váhání poznali. Rihanna se zkrátka v davu neztratí.

VIDEO: Rihanna v odvážném kostýmku pařila na karnevalu na Barbadosu

Video
Video se připravuje ...

Rihanna v odvážném kostýmku pařila na karnevalu na Barbadosu Instagram

 

Fotogalerie
42 fotografií