Byl to vskutku hvězdný večer. V publiku seděla jedna hvězda vedle druhé. Sarah Jessica Parker (53) alias Carrie ze seriálu Sex ve městě dorazila v kabátu s výraznými květinovými vzory, který vypadal, jako by byl ušitý ze zámeckých závěsů. Krásná herečka Catherine Zeta-Jones (48) přišla s neméně půvabnou dcerou Carys (14), jejímž otcem je herec Michael Douglas (73).

Pozvání na přehlídku v Rockefellerově centru v samém srdci New Yorku si nenechali ujít ani zpěváci Nick Jonas (25) a Rita Ora (27), německá herečka a bývalá modelka Diane Kruger (41), americký komik Jamie Foxx (50) či herecká legenda Isabella Rossellini (65).

Husí kůže

A stejně hvězdné bylo i hemžení na přehlídkovém molu. Vedle hlavní hvězdy přehlídky Naomi Campbell (47) vynášely modely slavných Italů nejslavnější manekýny současnosti Karlie Kloss (25), Taylor Hill (22), Romee Strijd (22), Joan Smalls (29) či »boubelka« Ashley Graham (30), a s těmi všemi sdílel scénu také mladý český model Petr Havránek (21). „Byl to zážitek, který si budu pamatovat do konce života. O to se postarala Liza Minnelli, když při mém vstupu na pódium začala zpívat New York, New York,“ popsal Blesku Havránek. V tu chvíli mu po těle naskočila husí kůže.

Žádný stres

„Paradoxně to byla asi nejpohodovější přehlídka, co jsem kdy dělal. I když tohle byla jedna z největších přehlídek roku, tak všichni v zákulisí byli úplně v pohodě. Žádný zbytečný stres,“ popsal Petr atmosféru velkolepé módní show. „U nás je bohužel takový zlozvyk věci zbytečně nafukovat a snažit se něco si dokazovat…“ dodal.

VIDEO: Podívejte se, jak vypadal pražský týden módy.

Video
Video se připravuje ...

Móda, co má osobnost: To byla přehlídka značky ODIVI na pražském týdnu módy. Adam Balažovič/BPŽ

Fotogalerie
12 fotografií