V říjnu se tmavovláska rozešla s rapperem Weekndem (28) a již po několikáté dala šanci expříteli Bieberovi. Od té doby fotografové slavnou dvojici již několikrát nachytali spolu. Zdálo se, že tentokrát by jim láska mohla vydržet. Jenže teď se údajně znovu rozešli!

Podle zahraničních médií si zatím od sebe dali pauzu a důvodem měly být rozkmotřené vztahy zpěváka s rodinou Seleny. Její mamince se prý moc nelíbí, že se dali znovu dohromady. Přitom zpěvačka měla s matkou vždy dobré vztahy a považovala ji za velkou oporu zejména v době, kdy bojovala se zdravotními problémy a podstoupila transplantaci ledviny.

Olej do ohně přilévá ostatně i velká pozornost veřejnosti, která se na slavný pár upírá. Ten je tak ve velkém tlaku, a tak se teď Gomez a Bieber rozhodli od sebe odpočinout a zároveň tak nechat rodinu, aby si na jejich vztah zvykla. Otázka je, jestli se pauza mezi nimi neprotáhne napořád.

Idol mnohých slečen ostatně z rozluky zrovna dobrý pocit nemá. Byl totiž nedávno spatřen, jak sedí ve svém autě a čeká na kamaráda, který šel pro jídlo. Zpěvák měl přitom hlavu v dlaních, a tak je možné, že plakal. Že by ho to tak vzalo?

VIDEO: Justin Bieber se rozplakal na udílení MTV Music Video Awards

Video
Video se připravuje ...

Justin Bieber se rozplakal na udílení MTV Music Video Awards. Youtube

Fotogalerie
49 fotografií