Ačkoliv pěvecká legenda obvykle nemá problém pozvat si fanoušky při vystoupeních až na jeviště, tentokrát už míra jeho trpělivosti přetekla! Vypjatá situace se odehrála na jeho koncertě v Las Vegas ve čtvrtek v noci.

Elton zrovna zpíval skladbu s názvem Saturday Night's Alright (for Fighting). Během ní jako obvykle vyzval lidi z publika, aby přišli na pódium za ním. Jenže jeden přehnaně nadšený fanoušek se k němu přiblížil víc, než mu bylo příjemné. Dokonce se na něj opakovaně sápal, chtěl se ho dotknout a snažil se mu i »pomáhat« s hraním na klávesy.

Zpěvák se tak několikrát musel odvrátit od mikrofonu a fanouška usměrnit. „Vypadni, jdi do p**ele,“ řekl mu, ale nemělo to valný účinek. Když už toho měl plné zuby, rozhodl se prostě odkráčet z pódia uprostřed písničky. Tu pak dohrála už jen kapela a poté byli diváci požádáni, aby opustili jeviště a vrátili se na svá místa. Drzého fandu dokonce podle britského Independentu chňapla ochranka a odvlekla ho ven z budovy.

I když už se lidé v sále zřejmě obávali, že koncert tímto incidentem končí, John se zachoval jako profesionál, vrátil se a dál pokračoval. V zákulisí ale zřejmě moc nevychladl, protože se ještě obrátil na publikum a drsně jim oznámil: „Na jeviště při ‚Saturday Night‘ už nikdy chodit nebudete, po**ali jste to!“ Dál už se v tom ale nerýpal a začal hrát další klasiku – píseň The Circle of Life, která je známá i z animované pohádky Lví král.

 

Fotogalerie
59 fotografií