Více než dvě dekády žili všichni v domnění, že Richey Edwards jel přes zmiňovaný most pět minut před třetí hodinou odpoledne, ale podle nejnovějších informací tehdy došlo k velkému nedorozumění, které mohlo ovlivnit pátrání po slavném kytaristovi.

Ukázalo se, že Richey Edwards (27 let v době zmizení) přejížděl most ve 2.55 ráno, a tudíž tak vznikla 12hodinová mezera v informacích.

Bylo nám řečeno, že Richard přejel most ve 2.55 PM (tedy 14.55 - pozn. red.) a na stvrzence jsme měli uvedeno 2.55 (bez uvedení časového úseku, zda to bylo dopoledne, či odpoledne - pozn. red.),“ řekla deníku Daily Mirror jeho sestra. „Věřili jsme, že tam bylo osmihodinové okno mezi časem, kdy opustil hotel a časem, kdy přejel most v ten samý den,“ dodala.  

Richey Edwards zmizel 1. února 1995 a policie rodině tehdy oznámila, že jejich syn opustil hotel v sedm hodin ráno a ještě to odpoledně přejel most Severn Bridge. Rodina proto teď žádá, aby byl jeho případ znovu prozkoumán, jelikož nyní mají nové stopy, které by mohly výrazně ovlivnit pátrání.

Kytarista byl nicméně už v roce 2008 prohlášen za mrtvého.

Fotogalerie
4 fotografie