Podle informací britského webu Mail Online měl herec, tanečník a choreograf zemřít na následky hypotermie, tedy podchlazení. Blízká přítelkyně a spolubydlící zesnulého Judith Tynan uvedla, že Barnes z neznámých důvodů zkolaboval na ulici poblíž nábřeží v Liverpoolu.

Trvalo ale zřejmě příliš dlouho, než ho někdo objevil, a tak muž mezitím umrzl. Když jeho tělo nakonec našla policie, bylo již pozdě a představiteli Tinky Winkyho již nebylo pomoci. „Byli jsme přivoláni do oblasti Mann Islanf 17. ledna kolem půl osmé ráno,“ uvedli již v úterý strážníci a potvrdili, že tělo bylo již předáno koronerům a úmrtí není považováno za podezřelé.

Barnesova rodina se ze smutné zprávy zatím stále nevzpamatovala. „Moc tě miluju, táto. Vždycky to tak bylo a bude. Nejúžasnější muž na světě. Navždy budeš v mém srdci,“ vzkázala prostřednictvím britských médií Simonovi jeho dcera, vizážistka Lydia Barnes.

Podobně už na milovaného otce vzpomínal i její bratr Henry. „Ve středu jsem přišel o svého milovaného tátu, byl to ten nejmilejší a nejvíc něžný muž, kterého jsem znal, a miluju ho víc než cokoliv,“ uvedl na sociální síti.

„Jako dítě jsem se vždycky styděl za to, že byl tanečník a herec, ale teď nemůžu být víc hrdý! Je teď na lepším místě a vím, že by nechtěl, abych byl smutný. Takže budu žít můj život takovým způsobem, jak by si přál,“ dodal smutně.

VIDEO: Teletubbies: Tinky Winky vadil Polákům kvůli »gay« kabelce.

Video
Video se připravuje ...

Teletubbies slaví 20 let: Tinky Winky vadil Polákům kvůli »gay« kabelce. BBC, Blesk.cz

Fotogalerie
16 fotografií