„Dolores zemřela bez cizího zavinění a případ byl předán koronerovi,“ zaznělo v prohlášení policie. Koroner nyní bude zjišťovat přesnou příčinu smrti. „Policie ve Westminsteru případ vyšetřuje jako náhlé úmrtí. V tuto chvíli je příčina smrti neznámá a vyšetřování pokračuje,“ sdělil mluvčí metropolitní policie pro Daily Mirror několik hodin poté, co byla Dolores nalezena mrtvá.

Za několik dní se však policie nevyjádřila k příčině smrti zpěvačky a začaly se tvořit různé spekulace. Nyní však policie sdělila, že příčina smrti zpěvačky ze slavné kapely by se mohla na světlo světa dostat až za několik měsíců. Koroner totiž čeká na shromáždění všech důkazů a zpráv z toxikologických vyšetření, než začne řádné vyšetřování.

Zpěvačku našla v pondělí ráno v hotelu pokojová služba, která šla uklidit pokoj. Dolores byla údajně nalezena ležící na toaletě. Veřejnost kvůli tomu také hodně spekuluje o tom, jak zemřela. Jestli si nevzala život. Dřív se o to totiž pokoušela. Navíc trpěla bipolární poruchou a v minulosti se setkala i se sexuálním obtěžováním a depresemi, které léčila alkoholem.

Fotogalerie
22 fotografií