Nad smrtí zpěvačky skupiny The Cranberries stále visí stín pochybností. Příčina jejího náhlého úmrtí zatím stále není známá. Nyní ale vyšlo najevo, že její mrtvé tělo bylo nalezeno v koupelně.

„Lidé, kteři ji našli, řekli, že to bylo na toaletě," uvedl pracovník hotelu pro britský Daily Mail. „Myslím si, že to byly uklízečky, které vešly dovnitř, protože nebyla žádná jiná aktivita okolo na chodbě či v pokoji. Nikdo ale neřekl, jak ji našli, to je zatím drženo v tajnosti," vysvětloval.

Dolores přitom není první ani poslední celebritou, jejíž život vyhasl v koupelně. Podobný osud potkal také zpěvačku Amy Winehouse (†27). V jejím případě se jí stal osudný alkohol. 

Zatím není jasné, zda na tom byla O'Riordan také tak, nebo se jednalo například o nešťastnou náhodu. Ve hře je zatím stále možnost, že šlo o sebevraždu. Policie ovšem již v úterý vyloučila možnost cizího zavinění. Případ byl navíc předán koronerovi, který byl měl osvětlit příčinu úmrtí.

Na zpěvačku zatím se smutkem v srdci vzpomínají nejen její kolegové, ale i její nejbližší. Prostřednictvím sociálních sítí své „tetičce Lolo" poslala vzkaz na obláčky mimo jiné i její neteř Elaine. „Slova nedokážou popsat šok a smutek, který my všichni cítíme. Dávej seshora pozor na tátu, babičku a všechny tvoje bratry, sestry a děti. Bude těžké po Tvé ztrátě jít zase dál, všichni tě milujeme," napsala na Facebook.  

„Jsem si jistá, že ty a dědeček si v nebi spolu užijete krásné časy. Než se znovu potkáme. Byla jsi jedinečná, tetičko Lolo, a budeš nám moc chybět. Odpočívej v pokoji," uvedla v láskyplném vzkazu a dodala, že tomu stále nemůže uvěřit.

 

Fotogalerie
22 fotografií