Hvězda kultovního seriálu přátelé Jennifer Aniston v Beverly Hills na slavnostním předávání cen Zlatý glóbus na pódiu vyhlašovala cenu s hereckou kolegyní Carol Burnett. Když jejich vystoupení hlediště s úsměvem tleskalo, u stolu, který stál přímo před Aniston, se jedna osoba ani nenamáhala hnout brvou. Byla to Angelina Jolie.

Herečka se při výstupu své sokyně radši dívala všude možně a když ostatní Jennifer tleskali, nenamáhala se ani o zdvořilostní gesto. Nezatleskala ani jednou, jediný pohyb rukou byl, když si sáhla na obličej. To ale mělo do potlesku daleko. U této dětinské reakce ji sledovala kolegyně Dakota Johnson, která seděla u stejného stolu. A i když se snažila být nenápadná, kamery zachytily, jak na Angelinu nevěřícně zírá.

Aniston ale k hubené brunetě, která jí přebrala manžela Brada Pitta, také nechová kdovíjakou náklonnost. Přiznala, že se nezúčastnila fotografování na červeném koberci právě proto, aby se vyhnula Angelině. Herečky ale nakonec značně zariskovaly, protože se po předávání zúčastnily afterparty Netflixu.

V roce 2005 se Brad Pitt seznámil s Angelinou Jolie při natáčení filmu Mr. a Mrs. Smith. Tam mezi nimi vzplála jiskra a zanedlouho následoval rozvod s Jennifer Aniston, se kterou do té doby herec žil ve spokojeném manželství.

I když je v současnosti sama Jennifer šťastně vdaná za herce Justina Therouxe a užívá si manželství, když se dozvěděla, že se slavný pár Brangelina rozpadá, okomentovala to trefně: „Karma je mrcha.“

Fotogalerie
46 fotografií