„Můj největší sen se uskutečnil! Budeme mít miminko! Hrozně jsem na to čekala a přemítala o tom, ale Bůh měl celou dobu plán. Věděl, co dělá," potvrdila na Instagramu těhotenství Khloé. „Jsem tak vděčná, nadšená, nervózní, nedočkaná, přešťastná a vyděšená. Všechno najednou!"

O jejím požehnaném stavu se ostatně spekulovalo již delší dobu, ovšem hvězda reality show Držte krok s Kardashians doposud mlčela jako hrob. „Vím, že jsme se to snažili udržet v tajnosti, ale chtěli jsme si to užít jen v rámci naší rodiny a okruhu blízkých přátel. Děkuji za pochopení," objasnila.

Svého prvního potomka čeká s basketbalistou Tristanem Thompsonem, kterému Kardashian ve svém příspěvku vzdala tento hold: „Tristane, děkuju ti, že mě tak moc miluješ. Děkuju ti, že se ke mně chováš jako ke královně. Děkuju ti, že se díky tobě cítím krásná ve všech stádiích! A hlavně - děkuju, že jsi ze mě udělal MAMINKU!" Dále poděkovala i všem ostatním, kdo ji podporují a posílají jí pozitivní energii.

Jistě tím měla na mysli mimo jiné i svou sestru Kim Kardashian, která už má s rapperem Kanye Westem (40) dvě děti, a tak má s těhotenstvím své zkušenosti. Na cestě je navíc už třetí potomek, ale toho ji už pod srdcem nosí náhradní matka. Navíc i další sestra Kylie Jenner (20) je podle slov jejího otce také v očekávání. Zřejmě se tak rodinný klan Kardashianových rozroste hned o tři malé děti.

VIDEO: Podívejte se na karambol Khloé Kardashian: Pořádně se rozplácla! Ještě že tehdy nebyla těhotná...

Fotogalerie
30 fotografií