Cori Thomasová vypověděla, že se Hoffman před ní v hotelovém pokoji obnažil a přiměl ji, aby mu masírovala nohy. Vše se prý odehrálo v 80. letech, kdy se tehdy 16letá Thomasová kamarádila s hercovou dcerou. Otec Thomasové působil ve stejné době jako velvyslanec Libérie při OSN.

Melissa Kesterová uvedla, že ji Hoffman osahával v rozkroku. Podle ní se tak stalo v 80. letech v nahrávacím studiu při přípravě filmu Ishtar. Kesterová tehdy chodila s mužem, který ke snímku pomáhal vytvořit hudbu.

Třetí žena, která zůstává v anonymitě, tvrdí, že i ji Hoffman osahával. Údajně tak učinil ve voze a rovněž v době vzniku filmu Ishtar, kde účinkovala v menší roli.

Dnes osmdesátiletý Hoffman, jenž se proslavil například jako hrdina snímku Rainman, se sám k novým obviněním nevyjádřil. Jeho právník je ale označil za "pomlouvačné lži".

Na sexuální obtěžování ze strany Hoffmana si před tím stěžovaly herečky Kathryn Rossetterová a Anna Grahamová. Také ony hovořily o více než 30 let starém osahávání a ponižování. Tvrzení Rossetterové Hoffman nekomentoval, Grahamové se ale omluvil, že ji mohl vystavit trapné situaci. Současně nicméně uvedl, že si na žádné své nepřístojnosti nevzpomíná.

Hoffman je jedním z velkých jmen, která se stala součástí aféry kolem sexuálního obtěžování a vulgárního chování mocných režisérů, producentů a herců. Ta se rozhořela poté, co desítky žen promluvily o obtěžování ze strany známého hollywoodského producenta Harveyho Weinsteina.

Fotogalerie
11 fotografií