Blond vlasy s patkou, statná postava v elegantním obleku a lišácký úsměv. Tak si asi většina z nás pamatuje Nicka Nolteho z jeho nejznámějších filmů. Ovšem dnes si při pohledu na něj musíme říct: Kde ty loňské sněhy jsou...

Čas sice nikoho nešetří a Nolte se už několik let nebarví a nestydí se ukázat šedobílou kštici. Jenže poslední dobou zřejmě na svůj vzhled rezignoval zcela. Vlasy si nechal narůst dlouhé a ani už ho netrápí, že mu každý pramen vlaje na jinou stranu. Podobný rozcuch má ostatně i na bradě a tvářích, protože je zarostlý bílými vousy jako Santa Claus.

Zřejmě se ale na roli bodrého vousáče nepřipravuje, jelikož těžko říct, zda by ho někdo obsadil. Při procházce po ulici se totiž tvářil tak nerudně, že by se ho děti nejspíš bály a dospělí by si ho mohli splést s bezdomovcem.

Herec na sebe navíc strhává pozornost i podivínským chováním. Nedávno byl totiž přistižen fotografy, jak se snaží přelézt cizí plot. Zdálo se, že na druhé straně cosi hledal. Naštěstí mu v hazardním kousku zabránil kolemjdoucí muž.

VIDEO: Zatímco Nolte se změnil k nepoznání, jeho kolegyně Julia Roberts si své půvaby udržela...

Video
Video se připravuje ...

Julia Roberts na premiéře filmu Hra peněz (2016) Youtube.com

 

Fotogalerie
25 fotografií