Když Bára před nějakou dobou zmizela z dětského domova, její babička Anka umírala strachy. Nakonec se jí ale vnučka ozvala s tím, že je v pořádku a dokonce také prohlásila, že se vrátí v prosinci, až oslaví osmnáctiny, aby mohla odejít z děcáku a začít si žít svůj život.

To mladá dívka také splnila. „Už jsem tam byla. Poděkovala jsem třem lidem. Vše proběhlo v klidné atmosféře. Museli tam přijít i policisté, aby ověřili, že jsem to já,“ řekla Novému času. To potvrdil i policejní mluvčí. „Krajské ředitelství Policejního sboru v Žilině odvolává pátrání po nezvěstné ženě, protože pominuly důvody vyhlášení pátrání. Nezvěstná žena je v pořádku,“ uvedl Radko Moravčík.

Bára nyní žije s přítelem Robertem, který je o dost starší než ona a dokonce má i devítiletou dceru. Pro Barboru by chtěl pěkný život. „V jejím životě chci udělat jednu velkou hrubou čáru a ukázat jí, že život má i jiné hodnoty: city, lásku, podporu a blízké osoby, které při ní budou stát. Podporovat ji, podpírat a dávat jí pocit štěstí, upřímné lásky a domova. Tedy úplně jiné hodnoty, než na jaké byla zvyklá,“ řekl Robo. 

„Jsme na cestě domů do Košic, kde má přítel byt. Neskutečně se těším, jsem nejštastnější člověk na světě. Konečně budeme normálně žít bez tlaku a stresu,“ uzavřela Bára. 

VIDEO: Video o smrti Martinky z Turca

Video
Video se připravuje ...

Zemřela Martinka z Turca. tv JOJ

Fotogalerie
49 fotografií