Minulý rok v září hollywoodská herečka Angelina Jolie šokovala celý svět a podala žádost o rozvod s manželem Bradem Pittem. S tím do té doby tvořila jeden z nejstabilnějších párů showbyznysu. Mohl za to prý Bradův alkoholismus a pochroumané vztahy s adoptovaným synem Maddoxem. Od té doby rozvod ale nijak nepokročil.

Podle Hollywoodlife by se snad měla Angelina rozmyslet a svého stále ještě manžela Brada chtít zpět. Zdroj magazínu Life&Style zase tvrdí, že Brad je už tolik zoufalý z nejistoty, že Angelině nabídl velký obnos peněz, aby se konečně rozhodla. Ta ale všechny jeho nabídky odmítla.

U tohoto páru totiž, co se týče majetku, není moc co řešit. Oba dva podepsali naprosto jasnou předmanželskou smlouvu, která má velmi pevné mantinely a tak by měl být rozvod vyřízen velmi rychle. „Angelina odmítla Bradovu poslední finanční nabídku na 100 milionů dolarů,“ uvedl zdroj.

Uvidíme tedy, jak to mezi Brangelinou ještě dopadne. Děti prý touží hlavně po tom, aby spolu všichni mohli společně strávit Vánoce. Třeba sváteční atmosféra mezi Angelinou a Bradem rozpustí ledy. 

VIDEO: Brad Pitt na Oscarech

Video
Video se připravuje ...

Pitt, Streep a spol.: Jak vzniklo slavné oscarové selfie? Reuters

Fotogalerie
52 fotografií