I když už jí padesátka pomalu ale jistě klepe na dveře, zpěvačka a herečka si stále udržela své někdejší půvaby. Svůj věk nezapře, a tak jí přibyla sem tam nějaká ta vráska.

Trochu se jí už taky léty zakulatil obličej a dnes už by jí asi hlavní úlohu v telenovele nesvěřili. Ovšem Thalía (celým jménem Ariadna Thalía Sodi Miranda) si udržela sexy křivky a očividně o sebe stále pečuje. Její vzhled by jí tak mohla řada jejích vrstevnic závidět.

Jen těžko říct, jestli je její krása i nadále přírodní, nebo už se snad uchýlila k nějakým zákrokům plastické chirurgie. Ostatně ona sama už jednou na toto téma žertovala, když svým fanouškům na internetu tvrdila, že si nechala vyoperovat žebra. Sama je dokonce vybízela, aby spekulovali, jestli je to pravda, nebo ne.

Mexičanka, která se kromě herectví věnuje také zpěvu a za svou kariéru již vydala velkou řadu singlů a několik desek, tak nezapře ani lehce zvrácený smysl pro humor. Rozhodně to tedy není taková nevinná a věčně uplakaná květinka, jakou představovala v Rosalindě.

VIDEO: Čas se zkrátka nedá zastavit. Přibývající roky jsou vidět už i na další krásce ze známé telenovely. Jak vypadá Milagros z Divokého anděla alias Natalia Oreiro (40) a co vzkázala fanouškům?

Video
Video se připravuje ...

Zdravice Natalie Oreiro Frekvence 1

 

Fotogalerie
41 fotografií