Co kdysi vypadalo jen jako nevinné a vtipné laškování, ve světle nových událostí už tak nevinně působit nemusí. Na internetu znovu po letech vyplulo video, na němž se opilá Demi Moore sápe na teprve patnáctiletého chlapce a líbá ho.

K líbačce došlo v roce 1982 na narozeninové oslavě Phillipa Tanziniho. Tehdy obrýlený mladík hrál spolu s Demi v soap opeře General Hospital. O pět let starší kolegyně mu tehdy mejdan asi dost zpříjemnila, když ho hned několikrát vášnivě políbila. „Miluju Phillipa a on je jediný, koho miluju. Miluju ho upřímně, je to jeden z mých nejoblíbenějších lidí,“ skládala mu poklony přiopilá brunetka.

Dokonce vtipkovala, že se za něj provdá, ačkoliv byla v té době již zadaná. V sedmnácti letech se provdala za hudebníka Freddyho Moorea, o pět let později se ale dvojice rozvedla. Posléze slavila svatbu ještě dvakrát, s herci Brucem Willisem (62) a Ashtonem Kutcherem (39). Oba sňatky ale nakonec skončily rozvodem.

Herečka, která ani po padesátce neztratila své půvaby, o zájem pánů rozhodně nemá nouzi ani teď. Otázkou je, zda jí nějak neuškodí dávný flirtík s teenagerem.

Vzhledem k obří aféře kolem zvrhlého producenta Harveyho Weinsteina (65) a dalších po letech vytažených případech sexuálního násilí by mohla nyní společnost herečku za její chování odsoudit. Snad se neozve sám Tanzini (dnes 50), který jako herec zrovna moc neprorazil, a neobviní Demi, že ho obtěžovala.


VIDEO:  Demi Moore při glamour focení

Video
Video se připravuje ...

Demi Moore při glamour focení Youtube.com, hudba: Kevin MacLeod

Fotogalerie
57 fotografií