Pro modelky, které dostanou příležitost jít po mole na prestižní přehlídce Victoria's secret, je to obrovská pocta. Andílkem totiž nemůže být jen tak někdo. Krásky z celého světa o toto místo bojují a následně si módní show také pořádně užívají.

Letos v Číně dostala hlavní slovo mladičká Bella Hadid, která je sestrou o něco slavnější Gigi Hadid. Ta se letos andílkovské show nezúčastnila, protože nedostala víza. "Splnil se mi sen. Letos jsem se cítila, jako by to bylo poprvé. Emočně, psychicky, mentálně, fyzicky. Cítím se velmi silná v mnoha dalších směrech a jsem vděčná všem, kteří mi věřili, podporovali mě a stáli při mně," vzkázala americká modelka světu.

What a dream come true...This year felt like my first year all over again. Emotionally, physically, mentally, in my health I feel so much stronger in so many ways and I am so grateful to all who have supported me, believed in me and stood by me. Thank you for giving me this opportunity again sweet @ed_razek @monica.mitro @10magazine @johndavidpfeiffer Yesterday was so unreal on so many levels. It took so much for all of this to come together and truly as a team we pulled it together as a WHOLE. I am grateful. I am happy. I am humbled. And I just can't stop smiling thinking about it!!! I can't wait for you all to tune in to this show. #vsfs2017 . Also ... WAS IT NOT MEANT TO BE THAT MY WINGS ARE THE DAMN 🦋 EMOJI!?!?!!? Meant to be!!!!!! DREAM LOOK!!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋

Příspěvek sdílený Bella Hadid (@bellahadid),Lis 20, 2017 v 7:34 PST

Dlouhá léta je členkou andílků modelka Alessandra Ambrosio, která už je dokonce i maminkou. Na jejích proporcích ale nejde absolutně nic vidět. "V zákulisí nejlepší módní show na světě," napsala kráska k fotce.

Backstage ... at the best show on earth #vsfashionshow ✨💖✨💖✨ #Shanghai 📸 @timuremek

Příspěvek sdílený Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio),Lis 20, 2017 v 2:35 PST

Smolařkou večera byla čínská modelka Ming Xi, která spadla přímo na mole. Nicméně nečekal ji za toto pochybení žádný trest od vedení. Naopak. "Jak jistě víte, spadla jsem během módní show Victoria's secret přímo na mole. Byl to jeden z nejtěžších okamžiků celé mojí kariéry. Hlavně také proto, že se to stalo v mé domovině, před zraky mojí rodiny. Nicméně podpora, která mi od vás přišla, byla neuvěřitelná. Děkuji všem za krásná slova a děkuji i vám holky, které jste se o mě staraly v zákulisí. Byl to velmi nesobecký čin plný lásky, jsem vám vděčná," napsala si drobná modelka na Instagram.

As many of you may already know, I fell during my 5th year walking at the Victoria's Secret show yesterday. It was no doubt one of the hardest moments I have ever had to go through in my career, especially since the show was taking place in my hometown, in front of my mother's and my people's eyes. However, the support I received from everyone yesterday was incredible and I am truly grateful to everyone who was there for me. @ed_razek Thank you for your supportive words and your continuous support throughout these 7 years. @giizeleoliveira Thank you for helping me up after the fall, it was a very selfless and loving act from you. Thank you to all the girls who rushed to comfort me at backstage after what had happened, you are all family to me. Lastly thank you to everyone who sent and left me supportive messages. I will pick myself up from where I fell, and I will keep going in order to repay all the support you all have given me!! ❤️️#vsfashionshow @victoriassecret

Příspěvek sdílený Ming Xi (@mingxi11),Lis 20, 2017 v 8:24 PST

Pro jihoafrickou krásku Candice Swanepoel to letos byla kulatá módní přehlídka pro Victoria's secret. "Moje desátá show! Děkuji, že je to stále tak speciální," poděkovala blonďatá kráska.

My 10th show! Thank you for making it so special! 💙@ed_razek @monica.mitro @johndavidpfeiffer @10magazine

Příspěvek sdílený Candice Swanepoel (@angelcandices),Lis 20, 2017 v 6:23 PST

Jako každý rok byla módní show víc než pracovní záležitostí, spíš pořádnou pařbou plnou velkých hvězd a hlavně nádherných žen. Modelky si užily nejenom přípravy a samotnou show, ale také strávily pěkný čas s kamarádkami z branže a společně zapařily.

Fotogalerie
101 fotografií