Akční hrdina Steven Seagal prý dával nemravné návrhy australské herečce Portii de Rossi (44), známé ze seriálu Ally McBeall. „Poslední část mého konkurzu do filmu Stevena Seagala byla v jeho kanceláři. Řekl mi, že je velmi důležité, aby to mezi námi jiskřilo i mimo kamery. Posadil si mě na židli a rozepnul si kožené kalhoty. Utekla jsem a zavolala své agentce. Ta mi naprosto chladně odpověděla: ‚No, já nevěděla, jestli bude tvůj typ‘,“ přiznala lesbická herečka, která je manželkou moderátorky Ellen DeGeneres (59).

Svými choutkami obtěžoval také představitelku Dobré manželky Julianne Marquliesovou. Ta v rádiu Sirius XM prozradila, že ředitelka castingu ji na konci 80. let poslala do Seagalova hotelového pokoje s tím, že si má zopakovat s hercem scénu.

„Ujistil se, že vidím, že má zbraň. V životě jsem opravdovou zbraň neviděla,“ řekla herečka. Seagal tehdy třiadvacetileté začínající Marqueliesové nabídl masáž. „Ani nevím, jak jsem se dostala z pokoje,“ dodala.

Podobnou zkušenost má i s dalším chlípníkem Harveym Weinsteinem (65). Ten ji prý v roce 1996 pozval do hotelového pokoje na kamerové zkoušky a otevřel jí oblečený jen v županu. Za ním v pokoji hořely svíčky a bylo prostřeno pro dva. Jenže protože Julianne dopředu požádala o doprovod filmové asistentky, Weinstein se naštval a zlostně zase zabouchl dveře.

Otázkou teď zůstává, zda teď filmaři budou přetáčet všechny Seagalovy snímky, stejně jako chtějí u Kevina Spaceyho.

VIDEO – Steven Seagal navštívil Bělorusko: Od Lukašenka dostal melouny a mrkvičku

Video
Video se připravuje ...

Steven Seagal navštívil Bělorusko: Od Lukašenka dostal melouny a mrkvičku. Reuters

 

Fotogalerie
25 fotografií