Na svém vzhledu pracuje Rodrigo Alves dlouhá léta. Jeho snem je vypadat jako živá panenka Kena od Barbie. Sál plastické chirurgie zná lépe než kdokoliv jiný. Podobnost s Kenem mu vynesla jistou popularitu, na kterou je Alves náležitě pyšný. „Je skvělé být zpátky v Londýně a zajít si s přáteli na šálek čaje. Cítím se jako papež. Během hodiny mám schůzku s deseti lidmi, přitom mám i tak velmi nabitý program kvůli účinkování v televizi,“ svěřil se Brazilec.

Ten dokonce nedávno podstoupil plastiku břišních svalů, jelikož toužil po pekáči buchet na břiše a vlastní pílí toho nedosáhl. Je si ale vědom toho, že i přes mnohočetné chirurgické úpravy stárne stejně jako ostatní, což ho přimělo na myšlenku další operace.

Uvažuji o změně pohlaví, abych se vyhnul tomu, že se ze mě stane starý muž. Raději budu starší sexy dámou, než nechutným starým chlapem,“ prozradil zahraničním médiím oživlý Ken. „Uvažuji, že udělám to samé jako otčím Kim Kardashian Bruce Jenner. Až mi bude kolem padesátky,“ dodal Alves. Známý olympijský vítěz v desetiboji z Montrealu z roku 1976 Bruce Jenner se ve svých 67 letech nechal předělat na ženu a nyní je z něho Caitlyn Jennerová.

Fotogalerie
54 fotografií