Podle zahraničních médií frontman kapely The Rolling Stones strávil několik romantických večerů (zřejmě i nocí) s půvabnou filmovou producentkou Noor Alfallah (22). Navíc v samotném městě lásky – Paříži, kde se celosvětově známá skupina připravovala na vystoupení.

Nejprve se měli přede dvěma týdny sejít v soukromém bytě v místním podzemí, odkud producentka odjížděla až časně ráno. U jedné schůzky prý ale nezůstalo. Paparazzi posléze dvojici načapali, jak se spolu prochází a působí velmi spokojeně.

Podle zdroje Daily Mailu už se brunetka dokonce setkala i s kolegy Jaggera. „Mick má stále svoje legendární kouzlo, ale dokonce i kapela byla překvapená, že někdo tak krásný a mladý jako Noor za ním přijel do Paříže.“

„Mick absolutně nevypadá, že by chtěl zpomalit. Nepochybně měl zase úsměv na tváři a slavnou jiskřičku v oku,“ popisoval kdosi ze zpěvákova okolí. Podle něj je žena navíc velmi sebevědomá a vzdělaná a k Mickovi se hodí. „Jsou oba svobodní a zdá se, že si spolu užívají hodně zábavy,“ dodal zdroj.

Jenže o tom, zda je opravdu rocker volný, by se ale dalo přinejmenším polemizovat. Teprve nedávno se totiž měl údajně rozejít s primabalerínou Melanií Hamrick (31), která mu v prosinci loňského roku porodila syna, jenž dostal jméno Deveraux Octavian Basil Jagger. Zpěvák byl dokonce u porodu a z potomka měl prý velkou radost. Přesto ani ten ho u partnerky zřejmě neudržel.

Ostatně už se jedná o jeho osmé dítě, kromě benjamínka má ještě dceru Jade Jagger (46) z manželství s herečkou Biancou Jagger (72), se zpěvačkou Marshou Hunt (71) má dceru Karis (46), čtyři potomky s dlouholetou partnerkou Jerry Hall (61) – Elizabeth (33), Jamese (32), Georgii (25) a Gabriela (19). S brazilskou modelkou Lucianou Gimenez (47) syna Lucase (18). Jen těžko říct, jestli už s plozením dětí skončil. 

VIDEO: Jak trénuje Mick Jagger?

 

Video
Video se připravuje ...

Jak trénuje Mick Jagger. youtube.com

Fotogalerie
58 fotografií