Nedávno si Ken udělal výlet do Itálie, kde vystupoval v italské show a balil její moderátorku, načež se při večeři vášnivě líbal s plastickým chirurgem Giacomem Urtisem. Po návratu do USA, kde žije, stihl ještě lehce zadovádět s argentinskou modelkou Marcellou Iglesias.

O potenciální partnery tedy nemá zrovna nouzi. „Je takové rčení o tom, že blondýnky si užívají víc legrace. Od té doby, co jsem šel na blond, mám spoustu pozornosti od kluků a holek,“ uvedl pro Mail Online Alves, který byl původně brunet.

Ani s platinovou kšticí prý ale nebyl dokonalý. „Potom, co jsem si bělil vlasy, začaly mi dost ubývat a ztrácel jsem je z vlasové linie,“ postěžoval si rodilec z Brazílie, který se dřív živil jako stevard, dnes je ale podnikatelem a žije i ze své mediální slávy. „Mám dojem, že se to stává většině lidí, když si bělí vlasy, ale protože jsem to já, vždycky se snažím najít rychlé řešení.“

Tím bylo samozřejmě nastřelení vlasů, které už ostatně podstoupil již dříve. „Zaletěl jsem si do Los Angeles kvůli 3000 implantovaným štěpům, vysokým dávkám krevních buněk a injekcí PRP,“ vysvětlil Rodrigo s tím, že doufá, že mu bujná kštice pomůže, aby vypadal „více žensky“. Již dříve naznačoval, že by se z něj časem mohla stát žena, zatím prý ale operativní změnu pohlaví neplánuje.

Užívá si svůj vzhled a využije doslova každé příležitosti, aby se předvedl i veřejnosti. Když totiž nedávno během nakupování make-upu narazil v Los Angeles na fotografy, neodolal a začal jim ochotně pózovat.

Pochlubil se nejenom novým účesem, ale dokonce si nadzvedl i tričko a pyšně ukazoval své břišní svalstvo. To ale není výsledkem tvrdé dřiny v posilovně, naopak je prací plastických chirurgů. Živý Ken za ně dal 29 tisíc dolarů (v přepočtu 629 tisíc korun), pro něj je to ale zřejmě pakatel, protože celkově dal za operace mnohem víc – prý neuvěřitelných 400 tisíc dolarů (v přepočtu 8,6 milionu korun).

Prozatím je se svou proměnou spokojen, ovšem to už tvrdil i dříve a pak přece jen znovu vlezl pod kudlu. Těžko říct, co se mu vyrojí v hlavě a s čím přijde příště. Možná začně po ulici chodit nahý, aby se mohl všem ukázat v plné ‚plastové kráse'.

VIDEO: Kromě živého Kena je po světě i řada oživlých Barbie. Jednou z nich je i Češka Gabriel Jiráčková (17). Ta si nedávno nechala zvětšit prsa na osmičky!

Video
Video se připravuje ...

Česká Barbie Gabriel Jiráčková (17): Nechala si zvětšit prsa na osmičky! Veronika Ničmanová, Jan Jedlička

 

Fotogalerie
67 fotografií