Zpěvačka si během koncertů velmi ráda zve své fanoušky na pódium. Během vystoupení v New Yorku v rámci turné The Witness se jí ovšem dvojice žen, která za ní na jeviště přišla, postarala o pořádné překvapení.

Katy, která byla oděná ve třpytivém oděvu, se jich totiž zeptala na jejich nejtajnější přání. A odpověď jedné z dvojice fanynek byla dost nečekaná! Nejprve se obrátila na publikum a oznámila jim: „Nevím, jestli jste viděli Becky, ale vypadá celkem dobře, i když na sobě nemá žádný make-up. Vypadá perfektně vždy, když se na ni podívám.“

Pak před svou partnerkou poklekla a ukázala jí prstýnek. „Vezmeš si mě?“ zeptala se, zatímco v nabitém koncertním sále to začalo vřít. Přes bujarý potlesk a nadšené vískání a jásání diváků nebylo málem ani slyšet odpověď druhé z žen. Nakonec ale souhlasila a tím pádem přišly i další bouřlivé ovace.

Dokonce i Perry se nechala atmosférou romantické žádosti o ruku unést. Sama šla do kolen a skoro to vypadalo, že se lesbické dvojici klaní. Ostatně interpretka hitu roku 2008 I Kissed a Girl (v překladu Políbila jsem holku) je známá tím, že podporuje homosexuály a lesbičky. Sama ale preferuje muže, v minulosti byla vdaná za britského herce a komika Russella Branda (42) a prožila vztah i s Orlandem Bloomem (40).

VIDEO: Katy Perry se nechala ostříhat.

Video
Video se připravuje ...

Katy Perry se ostříhala. Instagram.com

Fotogalerie
39 fotografií